MededelingenNieuwsVeerhuys B1Veerhuys D3Veerhuys D5Veerhuys E StarsVeerhuys E1

Zes Veerhuys talenten naar BVO. Drie kids naar FC Volendam O12. En ook drie Veerhuys talenten naar AZ 011 en O12.

By mei 19, 2020 No Comments

19.5.2020.

Zoals ieder seizoen zijn er weer veel van onze jonge Veerhuys  talenten aangenomen bij een BVO.

Keeper Jaimy van Dijk, verdediger Arjen Overwater en aanvaller Just Huisman, allen onder 11 gaan het komend seizoen spelen bij FC Volendam o12.  Wij feliciteren deze toppers met hun uitverkiezing en wensen de kids alle succes. Helaas geeft  de FC geen toestemming voor de kids dit jaar om ook nog te blijven zaalvoetballen en dat is ietwat vreemd. De boys zijn als F’ jes bij Veerhuys gestart en alle drie werden ook  dit jaar in de zaal KAMPIOEN .

Jaimy die op het veld keepte bij Purmerland speelde al bij Veerhuys in de D5 een heel leuk team dat ongeslagen Kampioen werd. Van het team is ook  spits en topscoorder Sem op den Kelder aangenomen bij AZ.

Arjen speelde bij Veerhuys in de E1. Dit E top team won dit seizoen alle wedstrijden met ruime cijfers. Arjen kwam van Purmesteijn en speelde op het veld dit jaar voor Hollandia. Uit dit succesvolle team gaan Dante en Charlie de overstap maken naar  AZ. Voor Dante wordt dat O12 voor Charlie (op het veld uitkomend voor ZOB) wordt dat AZ O11.

Ook  aanvaller en linkspoot Just speelde  dit seizoen voor Veerhuys al in een D team namelijk de D3. Ook dit  talentvolle team won weer alle wedstrijden dit seizoen. Just speelde op het veld bij AFC’34.

Door de corona crisis hebben we nog niet van een ieder persoonlijk afscheid kunnen nemen maar dat gaat met de trainingen wel gebeuren.  De eerste proef training buiten op een verhard handbalveld met de D5 verliep afgelopen zondag prima. Nu komen ook de andere onderbouw teams binnenkort aan de beurt. De medailles voor alle kampioen zijn besteld.

Een speciale vermelding ook nog voor onze Veerhuys O17). Het team was in de TOPKLASSE al voor de corona stop ruim kampioen. Het team, in WEST veruit de sterkste zou voor het ultieme doel, de Nederlandse titel gaan. Helaas liep het anders. Het komend seizoen spelen de boys in de topklasse als Veerhuys A1 (O19) op de woensdag avond.

Voor de zaal staat nog immer 1 september vanuit de overheid gepland voor de binnen sporten. Uiteraard hopen we dat deze datum vervroegd wordt. Wij houden u op de hoogte.