Veerhuys 1

Sem Biezen prima debuut in Veerhuys 1 (7-3 winst)

By december 15, 2018 No Comments

14-12-2018.

Sem Biezen maakt zijn debuut in Veerhuys 1

Veerhuys 1 vertrok met de bus naar Assen alwaar de tegenstander LTC was. Het team moest een vijftal spelers missen door blessures, schorsing en andere verplichtingen. Gelukkig was Younes tijdig opgelapt. De eerste jaars A junioren Sem Biezen (hij  debuteerde en speelde een prima pot) en Jesper van Halderen  die al eerder speelminuten had gekregen waren daarom aan het team toegevoegd. Beide  jonge spelers haalden een ruime voldoende. Leuk detail is dat deze boys het ook verdienden, beiden zijn als smurf bij Adri begonnen en slaan al jaren nooit een training over. Voor Sem was het helemaal speciaal, want vader Ronald speelde ook jaren in het Vlaggenschip. Hij was erbij als speler toen Veerhuys zijn eerste landstitel binnen haalde en trouwens opa kon er ook wat van. In de eerste helft was het nog even zoeken naar de juiste balans voor het team dat zonder onder andere Mo Darri nu bestond uit allemaal A junioren uit de lichting van Marco en Adri aangevuld met Jong Oranje speler Younes Daari.

[ngg src=”galleries” ids=”354″ display=”basic_imagebrowser”]

Thijs opende voor Veerhuys de score en dat was voor de verdediger zijn eerste goal van het seizoen. Na de pauze liep Veerhuys uit naar een ruime overwinning.

Gehavend Veerhuys wint

Bron: NHD

Nadat Veerhuys eerder dit seizoen thuis al won van LTC, was het die ploeg gisteravond ook in Assen de baas. Hoewel er met 3-7 werd gewonnen, ging het niet zo makkelijk voor de ploeg van Peter van der Slikke.

,,Zeker in de eerste helft hadden we het lastig. We hadden dan ook geluk dat een van richting veranderd schot voor de 1-1 ruststand zorgde. Want anders had ik het nog maar moeten zien”, aldus Van Der Slikke, die niet kon beschikken over Max Boukens, Mo Darri en Daan Buurman.

,,Er deden dus wat jongens uit het tweede mee. Maar zeker in de tweede helft lieten we goed voetbal zien. Dus ik kan niet anders dan tevreden zijn.”

LTC-Veerhuys 3-7. Daari 1-1, Nugter 1-2, Hadi 1-3, Schaap 2-4, Schaap 2-5, Daari 2-6, Zwagerman 2-7.

14-12-2018.

Zeer JONG VEERHUYS speelt goed maar verliest met 3-5

Omdat er veel personele problemen waren bij team Veerhuys 1, moesten een paar spelers van Jong Veerhuys mee naar Assen. Het team werd aangevuld met drie eerste jaars B junioren en die deden het prima. Jose Daniel en Tiger debuteerden bij de Veerhuys senioren tegen VNS uit Amsterdam dat met vijf wissels naar Hoorn was gekomen. Voor Veerhuys scoorde Daniel de eerste treffer en daarna Brian twee maal. Uitslag 3-5.

Heel knap gedaan boys.

Foto’s Frank Fotograaf Brussel –  https://www.facebook.com/fotograaf.ldl

[ngg src=”galleries” ids=”353″ display=”basic_imagebrowser”]