NieuwsVeerhuys D2Veerhuys D3Veerhuys D4Veerhuys D5

Wisselende resultaten bij Veerhuys O13 teams. Top D3 verslaat Marlène D1 met 4-3

By september 12, 2020 No Comments

11-9-2020.

De Veerhuys O13 teams zijn relatief jong. Veerhuys D1 kwam deze avond niet in actie.

VEERHUYS D2 is zo’n team dat relatief jong is. De wedstrijd tegen de kampioen van vorig jaar Scagha D1 was vervroegd deze week en dat betekende dat aanvoerder Justin niet van de partij kon zijn. De Ajax girls Fenna en Lina waren geblesseerd en konden dus ook niet worden ingezet in deze uitwedstrijd.  Scagha kreeg heel veel scoringskansen maar liet daarvan velen onbenut. Veerhuys D2 speelde best goed maar had het ook lastig met veel nieuwe spelers in het team. Het werd uiteindelijk een 2-1 overwinning voor Scagha. Opvallend was dat beide keepers in deze wedstrijd geel kregen en dus tijdstraffen. Dit had echter geen invloed op de uitslag.


TOP PRESTATIE VEERHUYS D3, 4-3 winst op MARLENE D1

VEERHUYS  D3 (O13-3)   speelde haar topklasse duel in de Vredehof tegen Marlène D1 en dit werd een bijzonder spannende wedstrijd die pas in de laatste minuut werd beslist en in een 4-3 overwinning eindigde. Een super prestatie dus van de geelhemden in de TOPKLASSE die dit jaar veel getraind hebben en dat begint zijn vruchten af te werpen.

Doelpunten makers: Siem 2x, Brasen en Bilal beiden 1x.  Top gedaan boys!


VEERHUYS D4 (O13-4) speelde thuis tegen Hovocubo D1 dat sterker was en met 0-5 won

In de Kreek speelde Veerhuys D4 (het team bestaat uit kids van onder 12 en onder 11),  tegen een tegenstander die eigenlijk te laag is ingedeeld. Het leeftijdsverschil en het fysiek  was iets te groot voor de Veerhuys youngsters die lange tijd geen wedstrijd meer hadden gespeeld. Bovendien ontbraken Matthijs en Richano door omstandigheden  en heeft het team vier nieuwe spelers erbij omdat evenveel spelers naar een prof club op het veld zijn vertrokken. Het was dus even wennen.

In de eerste helft ging dit nog best goed. Hovo D1 zakte zoals voorspeld in , Veerhuys probeerde het spel te maken. Dat was lastig, omdat daar met het volledige team nog nauwelijks op getraind is. Bovendien bleken de bezoekers een  grote goede laatste man te hebben en waren hun spitsen rap en technisch in de counter. De ruststand was 0-1. In de tweede helft viel de 0-2 te snel. De opbouw van de thuisploeg was te traag en de passing soms onzorgvuldig waardoor de bezoekers steeds gevaarlijk werden op de counter. Het werd uiteindelijk 0-5. Met het jonge Veerhuys D4 komt het wel goed, dat is een kwestie van tijd.


VEERHUYS D5 speelt 3-3 gelijk bij HOVO D3

Veerhuys O13-5  speelde haar eerste wedstrijd uit in de Opgang tegen Hovocubo D3. Ook dit Veerhuys team is nog een jong team met ook nog een paar  spelers die nog O11 zijn. Met coach Omar aan het hoofd is er goed getraind, dus wij waren benieuwd.  Hovocubo parkeerde ook in deze wedstrijd de bus, maar de D5 ging toch  lange tijd met 2-3 aan de leiding.

Na de reguliere speeltijd werd er nog drie en een halve minuut bijgeteld en jawel daarin scoorde de thuisploeg alsnog de gelijkmaker. 3-3 dus.