Nieuws

Winst en verlies voor de Veerhuys O13 teams. Info overige jeugd teams

By februari 14, 2022 No Comments

11-2-2022.

Veerhuys D1 speelde  na de lange corona pauze  de eerste wedstrijd uit bij De Volewijckers O13.1. Bij het Veerhuys team ontbraken twee spelers vanwege corona. De selectie is echter groot genoeg maar dat gold deze avond niet voor de vorm. Er werd erg slordig gespeeld en van een systeem was in deze uitwedstrijd weinig te merken helaas. Daarop zal weer geoefend moeten worden, want dat waren sommigen dus even kwijt helaas. De wedstrijd werd met 0-2 verloren.

Twee dagen later werd er op zondag geoefend tegen  een team dat bestond uit spelers die bij  Vitesse en NEC  voetballen. Deze spelers zijn ook  allen technisch begaafd maar kwamen tegen Veerhuys O13.1 totaal niet aan de bak. De D1 op scherp gezet door de coach die koos voor een andere opzet, speelde de beste wedstrijd van het seizoen en versloeg de tegenstander uit Gelderland met 10-0. Ook nu bleek weer dat veld en zaal voetbal toch wel heel verschillend zijn. Complimenten trouwens voor het team dat scoorde via heel snel uit de verdediging komen. Middels twee drie keer raken vielen de meeste goals, de ene nog mooier dan de andere.  Bovendien werd er verdedigend niets weg gegeven o.l.v. onze topkeeper Jayden die benaderd is door AZ.  Succes keep, Ajax zal nog spijt krijgen dat ze je niet namen.

Veerhuys D2 kwam deze avond niet in actie en de D3 won woensdag al haar wedstrijd. Veerhuys D4 won van Zwaag D1 drie seconden voor tijd met 4-3. De goals bij de D4 werden gemaakt door Kyan 2x, Brent en Sven beiden 1x.

Veerhuys O17.1

Veerhuys O15.1 kwam niet in actie omdat tegenstander Hovocubo een team had teruggetrokken uit de competitie.

Veerhuys O17.1 moest uit tegen JVC in Den Helder. Bij dit team waren zoveel spelers afwezig door corona en blessures dat het geen wissels had. Gelukkig viel o14 speler Brasen prima in. De wedstrijd eindigde in 1-1. De goal was van Sam.

Veerhuys O19.2 speelde gelijk in Hoogwoud tegen Weijver A1 (3-3).