Veerhuys D3

Weergaloos D3 wint in Bijlmer met 2-8

By november 28, 2015 No Comments

20151127-D3-00127-11-2015.

Veerhuys D3 moest uit spelen tegen het Amsterdamse Lesley boys D1 en dat was geen verkeerd team. Lesley de coach, is de leider van de voetbalschool aldaar en daarom deze naam. Bij de D3 is Adri de coach en zijn club heet Veerhuys.

Van te voren was al aangegeven hoe de thuisclub zou spelen en dat kwam ook precies uit. Er werden schoten van de Lesley Boys verwacht uit de tweede lijn en die werden allemaal door Robin gestopt. Door het verdedigend goed neer te zetten kreeg de thuisploeg weinig kansen en de D3 verdiend een groot compliment, want dit vraagt de hele wedstrijd focus. De kids werkten keihard en waren bovendien zeer rap en doeltreffend in de aanval. De ruststand was 0-3.

Na de wissel was even de scherpte weg, maar de D3 herpakte zich prima. De ene aanval was nog mooier dan de andere via 1x raken en over meerdere schijven werd steeds bij de tweede paal de ruimte gevonden. Tegen het einde van de wedstrijd kwamen ook nog de diagonale looplijnen erin en toen vielen er nog twee zeer fraaie goals. De einduitslag was 2-8. Het was van Veerhuys zijde een prima wedstrijd tegen een tegenstander die niet veel punten meer zal laten liggen verwachten wij. Lesley Boys is een voetballend team, het ontbreekt aldaar een beetje aan het benutten van kansen. Bij Veerhuys zijn uiteraard ook verbeterpunten. Zo werden de corners niet goed uitgevoerd en waren de afspraken bij een vrije trap niet door iedereen onthouden. Daar gaan we weer op trainen. Dit was een prima pot van het talenten team D3.

Statistieken:

Aeron op Jim 0-1

Jim op Aeron 0-2

Jim op Aeron   0-3

Wes op Melle 0-4

Jim op Jesse 0-5

1-5

Jim op Jelle 1-6

2-6

Wes 2-7

Wes op Jelle 2-8.