Veerhuys 1

Weer winst Veerhuys 1 (3-7) bij Winsum

By oktober 6, 2018 No Comments

Archieffoto Henk de Weerd

5-10-2018.

Zonder de zieke aanvoerder Jorg Ooievaar reisde Veerhuys 1 af naar Winsum en dat ligt heel ver weg in Groningen. Door auto pech arriveerden twee spelers een kwartier te laat dus voor Veerhuys was dit een rommelig begin. Het werd echter een knappe 3-7 overwinning. Het verslag volgt vandaag hier op de site, Younes Daari scoorde meerdere malen, waardoor Veerhuys zonder puntverlies aan kop blijft gaan in de eerste divisie. Goed gedaan mannen.


HV VEERHUYS BLIJFT FOUTLOOS

WINSUM – Na vier speelronden is HV Veerhuys nog zonder puntverlies. Ditmaal wist het Futsal Winsum aan de zegekar te binden. Na een moeizaam begin, twee spelers arriveerden later, liep de Hoornse ploeg uit naar een 3-7 overwinning.

HV Veerhuys kent in de competitie een prima start. Achtereenvolgens versloeg de Hoornse eerstedivisionist LTC, Sporting Harderwijk en Texel’94. Ditmaal bleek het dus te sterk voor Futsal Winsum. ‘De uitslag zegt genoeg, maar het is vooral in de eerste helft moeizaam gegaan.’ zei Peter van de Slikke na afloop.

Het moeizame begin had te maken met Younes Daari en Mo Darri, die vanwege autopech later arriveerden. In de eerste elf minuten moest Veerhuys het daarom doen met slechts vier man. ‘We hebben in het begin lopen tegenhouden en die fase zijn we goed doorgekomen. Daarna liepen we met Darri en Daari uit naar een 2-3 ruststand’, vervolgde Van de Slikke. ‘In tweede helft zie je dat als we compleet zijn dat we de boel oprollen. Dan is er niet heel veel aan de hand.’

In het tweede bedrijf kon Veerhuys uiteindelijk uitlopen naar 3-7, waarmee de vierde competitiezege een feit werd. De doelpunten vielen via Younes Daari (3x), Mo Darri (2x), Max Boukens en Thomas Schaap. Volgend weekend gaat de ploeg in eigen huis op jacht naar nummer vijf. Dan is ZVV Urk de tegenstander.


Bron NHD

Bron NHD

De zaalvoetballers van Veerhuys hebben ook de vierde wedstrijd van de competitie in de eerste divisie winnend afgesloten. Uit bij Winsum wonnen de mannen van coach Peter van der Slikke met 3-7. Al ging dat mede door autopech niet echt gemakkelijk. ,,Mo Darri en Younes Daari sloten pas aan het eind van de eerste helft aan vanwege autopech. We speelden op dat moment zonder wissels en hadden het daarom moeilijk”, aldus Veerhuys-coach Peter van der Slikke. ,,Winsum had dan ook dik voor kunnen staan, maar dat gebeurde niet. En gelukkig konden Mo en Younes toch nog meedoen. Want anders hadden we het zeker niet gered”, aldus een opgeluchte Van der Slikke.

Winsum-Veerhuys 3-7. Darri 1-1, Darri (10-metertrap) 1-2, Boukens 1-3, Daari 2-4, Daari 3-5, Schaap 3-6, Daari 3-7.