NieuwsVeerhuys E1

Wauw en nogmaals wauw, Veerhuys O11.1 futsal geeft les

By april 7, 2022 april 9th, 2022 No Comments

6-4-2022.

Veerhuys O11.1 verloor slechts 1 wedstrijd en dat was na een lange corona tijd waarin ook niet getraind kon worden uit bij Marlène. Nu was de return wedstrijd in Hoorn  en wat we zagen was een tot op het bot gemotiveerd zeer zeer goed voetballend Veerhuys team waarvan er velen nu al door een BVO zijn vastgelegd.  Veerhuys won maar liefst met 11-0 van de directe concurrent en speelde de beste wedstrijd van het seizoen. Het geheel is helaas niet op film vastgelegd , maar het spel had een hoge WAUW factor.

Alles bij de thuisploeg klopte, vanaf minuut 1  gaf het team de tegenstander geen centimeter ruimte en werd er gevochten als leeuwen in dit sportieve duel. Het was een lust voor het oog, met elf doelpunten die allen voort kwamen uit prachtig combinatie spel over meerdere schijven. Het talrijke publiek (Marlène had ook veel supporters meegenomen ) keek de ogen uit, want dit was bijzonder hoog niveau met ook nog eens  allerlei tactische snufjes die perfect werden uitgevoerd. Veerhuys kwam al snel op voorsprong en bij een stand van 4-0 was de wedstrijd eigenlijk al beslist. Goals: Noud, Finn, Lyona en Massin.

Het team bleef echter de hele wedstrijd in de dicipline aanvallen waardoor de score steeds groter werd. Marlene kreeg in de hele wedstrijd slechts twee kansen, waarvan de beste vlak voor tijd maar die werd door keeper Levie met een grote brul erbij teniet gedaan. Marlene heeft een goed team, maar was ditmaal kansloos. Het team van  trainer/coach Adri bleef tot de laatste minuut scherp. Noud 1x ,Sylvano 2x, Twan, Lyona en Massin allen 1x maakten er 10-0 van. De laatste goal was van Max waardoor de eindstand 11-0 was.  Wat een topprestatie van onze jonkies en wat hebben ze al veel geleerd. Heel trots op het team en nogmaals WAUW.