NieuwsVeerhuys 1

Vrijdag 25 september: Veerhuys – Leekster Eagles

By september 21, 2020 No Comments

Vrijdag 25 september speelt Veerhuys haar eerste thuis wedstrijd. Tegenstander is Leekster Eagles. Aanvang van de wedstrijd is 20.30 uur.

Leekster Eagles is na enkele jaren van afwezigheid weer teruggekeerd in de Eredivisie. De eerste 2 wedstrijden tegen Marlène en FCK De Hommel gingen voor Leek verloren. Veerhuys winst de eerste twee wedstrijden tegen Lebo en Volendam inwinst om te zetten.

Voorafgaande aan de wedstrijd van het vlaggenschip speelt Veerhuys O15-1 tegen Scagha O15-1.

Coronamaatregelen:

Zolang de situatie omtrent het virus niet verandert zullen de richtlijnen van het RIVM en de door ons genomen maatregelen van toepassing zijn bij onze thuiswedstrijden.

De beschikbare capaciteit van de tribune is gereserveerd voor onze sponsors en leden. Voor de tegenstander van het 1e team zijn maximaal 5 plaatsen beschikbaar mits zij van tevoren zijn aangemeld en is gereserveerd.

Om te voldoen aan de richtlijnen van de RIVM en GGD is het niet meer mogelijk om aan de kassa een kaartje te kopen voor thuiswedstrijden van Veerhuys 1. Vooraf aanmelden en reserveren via veerhuys@quicknet.nl  is verplicht.

Om te reserveren  wordt je gevraagd om je naam, achternaam, e-mail adres en telefoon nummer achter te laten. Deze zullen tot 14 dagen na de wedstrijd bewaard blijven en enkel op verzoek van de GGD gedeeld worden voor eventueel contact onderzoek in verband met een besmetting. Daarna zullen de gegevens worden verwijderd. Gegevens zullen niet gebruikt worden voor enig ander doeleinde.