Veerhuys 1

Volle tribunes bij Veerhuys- Knooppunt (1-5)

By december 2, 2017 No Comments

1-12-2017.

In sporthal de Vredehof liet Sinterklaas zich niet zien. Er werden ook geen cadeaus uitgedeeld door de bezoekers die deze week uitkwamen voor het EK. Beide teams hadden enige niet fitte spelers al dan niet rust gegeven. Knooppunt bleek een maatje te groot en won met 1-5. Het verslag en de interviews van verslaggever  ” de DON ” staan reeds op facebook, maar zullen ook hier toegevoegd worden bij het verslag uit het NHD.


Geplaatst door Leo Giovannangelo op Zaterdag 2 december 2017

 Uit het NHD, door Kevin de Vries

Veerhuys-speler Pals: ’Hier had echt meer in gezeten’

Spelen met honderden ogen op je gericht en dat ook nog eens tegen de regerend landskampioen. Ja, Veerhuys had vrijdagavond genoeg redenen om een visitekaartje af te geven in het duel met ’t Knooppunt. En dat lukte ondanks de 1-5 nederlaag alleraardigst. Hoewel de Hoornse formatie duidelijk werd gemaakt dat de stap naar de absolute top van het Nederlands zaalvoetbal nog een grote is, lieten de mannen van Antoine Gooyers een positieve indruk achter.

,,Tegen een ploeg als ’t Knooppunt hoef je de punten niet te pakken. Voor de jonge jongens is zo’n topduel dan ook vooral een goede leerschool. Al had er wel echt meer in gezeten”, spreekt Veerhuys-speler Dennis Pals. De ervaren kracht van de Hoornse ploeg doelt daarmee vooral op het feit dat er met name na rust teveel kansen worden gemist. Dit door soms net iets te onhandig afwerken, maar bovenal ook door geweldig keeperswerk van Knooppunt-doelman Ennes van Maasbommel. De sluitpost houdt werkelijk de meest onmogelijke ballen tegen, waardoor Veerhuys niet verder komt dan één treffer. Tel daarbij op dat de bezoekers uit Amsterdam wel makkelijk scoren en de 1-5 nederlaag is het gevolg.

Foto: Gerrie Meijer Fotografie

Penalty’s

,,Toch vind ik dat we niet helemaal ontevreden mogen zijn. Zeker niet omdat je enorm veel creëert. Wel baal ik dat je twee penalty’s mist en ook de manier waarop we de goals tegen krijgen is frustrerend”, analyseert Gooyers. Al is het nog maar zeer de vraag of doelman Barry de Wit daadwerkelijk vijf keer is gepasseerd. Zo leek de toegekende 0-1 niet helemaal over de lijn. ,,Volgens mij zat ’ie niet’’, vervolgt Gooyers.

Wel is de thuisploeg na de 0-1 even de weg kwijt. Een uittrap wordt door de geheel vrijstaande Tevfik Ceyar binnengewerkt, waarmee de hoop op een stuntje meteen een stuk kleiner is. Want hoewel een achterstand van twee goals niet al te veel zegt in het zaalvoetbal, zegt een achterstand van twee goals tegen ’t Knooppunt dat wel. De ploeg van onder andere Jeroen de Groot, die vorige week nog Europees speelde, herbergt namelijk enorm veel kwaliteit. Al laten de spelers van Veerhuys zich niet zomaar het kaas van het brood eten. De bal wordt waar mogelijk snel rondgespeeld en de thuisploeg blijft met overtuiging naar een goal zoeken. De 4-0 vlak na rust is echter de definitieve genadeklap. Achterin wordt onvoldoende ingegrepen, waardoor international Ceyar zijn derde van de avond maakt. De thuisploeg krijgt daarna wel de kans om de score een stuk dragelijker te maken.

Spanning

Alleen als zowel Mo Darri (op de paal) als Odinga Nimako (redding keeper) hun penalty missen, blijft de marge te groot om de spanning een klein beetje terug te brengen.

,,Natuurlijk heeft Knoppunt verdiend gewonnen. Alleen deden wij onszelf tekort door zo veel kansen te missen”, besluit Pals.

Leep balletje

Uiteindelijk is het Younes Daari die de eer redt voor Veerhuys. Met een kenmerkende individuele actie slalomt hij door de Amsterdamse defensie en verschalkt hij de bijna onklopbare Van Maasbommel met een leep balletje. ,,We zijn een jonge ploeg en moeten nog doorgroeien. Dat zie je tegen een tegenstander als vandaag. Al ben ik zeker niet ontevreden”, beëindigt Gooyers.

Veerhuys-’t Knooppunt 1-5.

5. El Hahaoui 0-1, 11. Ceyar 0-2, 19. Ceyar 0-3, 21. Ceyar 0-4, 24. Zouthane 0-5, 35. Daari 5-1. Bijz: Darri en Nimako (beiden Veerhuys) missen penalty.


Geplaatst door Leo Giovannangelo op Zaterdag 2 december 2017

 

 

Bron: hoornsdagblad.nl

Foto: Leo Giovannangelo

VEERHUYS LOOPT TEGEN NEDERLAAG AAN 

HOORN – In Sportcentrum ‘Vredehof’ heeft HV Veerhuys een nederlaag geïncasseerd. De formatie van Antoine Gooyers verloor afgetekend van ‘T Knooppunt, 1-5. 

HV Veerhuys – ‘T Knooppunt 1-5
“Je weet van te voren dat ‘T Knooppunt natuurlijk heel sterk is” vertelt Mukhtar Suleiman, speler bij Veerhuys. Dat de Amsterdammers erg sterk zijn werd qua score wel bewezen. Bij rust prijkte er al een 0-3 tussenstand op de borden. “Hun sterke punten te analyseren en daarop in te spelen en dan maken we ook bepaalde afspraken. We hadden met beetje geluk op voorsprong kunnen komen maar dan zie je dat we misschien niet scherp genoeg zijn en bij hun wat geluk wel maar dat dwing je ook af” blikt Suleiman terug. Na rust wisten de bezoekers binnen twee minuten de score op te voeren naar 0-5. Nadat hij voor rust al tweemaal scoorde, wist Tevfik Ceyar na rust wederom te scoren. Het vijfde doelpunt viel via Adil Zouthane. Enkele minuten voor tijd kwam Younes Daari nog wel tot scoren, maar de 1-5 kon de spanning niet terugbrengen.

Foto’s: Leo Giovannangelo
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”297″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”1″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Bron: eredivisie-zaalvoetbal.nl

‘T Knooppunt wint inhaalduel bij HV Veerhuys overtuigend, hattrick Tevfik Ceyar

‘T Knooppunt heeft vrijdagavond het inhaalduel met HV Veerhuys, in speelronde 8, eenvoudig gewonnen. Bij rust stond de landskampioen al met 0-3 voor, na treffers van Soufiane el Hahaoui en Tevfik Ceyar (2x).

Na rust maakten de Amsterdammers aan alle onzekerheid een eind. Tevfik Ceyar bezegelde het lot van de ploeg uit Hoorn met zijn derde van de avond: 0-4. Na de 0-5 van Adil Zouthane redde Younes Daari de eer voor de thuisploeg. Eindstand 1-5.

 

Samenvatting. BronFutsalTV – Knooppunt