Veerhuys E3Veerhuys E5

Volle tribune bij Veerhuys E3 tegen E5 (5-4)

By januari 13, 2018 No Comments

Foto Frank Fotograaf Brussel

12-1-2018.

De tribune was vol voor deze onderlinge wedstrijd in de Kreek. Het nieuwe talenten team E5 trad aan tegen

Foto Frank Fotograaf Brussel

de kids van de E3 en dit werd een spannende wedstrijd. De KNVB had besloten dat de eerste wedstrijden van de voorjaarscompetitie onderlinge duels werden. Voor de D5 was dit de eerste  wedstrijd en de kids lieten een prima indruk achter. Het was Massi die het team al gelijk op een 0-1 voorsprong zette. Keeper Mees was verhinderd, hij werd  goed vervangen door Sem. Het werd een leuke wedstrijd tussen twee sterke teams die uiteindelijk in de laatste minuut werd beslist door de E3, het team waarin Mick debuteerde.

In de tweede helft trok Veerhuys D3 het spel meer naar zich toe met als gevolg een 4-2 voorsprong. Veerhuys E5 is een team meer zeer veel aanvallers en die bleven strijden waardoor Richano en Ties de stand weer recht trokken. Vooral de goal van laatstgenoemde was zeer fraai vanaf de linker kant. Veerhuys E5 besliste de wedstrijd in de laatste minuut en won met 5-4. Voor de E3 scoorde Seth drie maal. Djairo en Ronnie scoorden ieder 1 maal.

Veel toeschouwers waren enthousiast over het hoge niveau van de spelers. Goed gedaan allemaal boys. 

Klik hier voor alle foto’s van Frank Fotograaf Brussel

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”306″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”1″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]