Veerhuys E1Veerhuys E2

Volle tribune bij kampioen E1 tegen E2 3-2

By december 12, 2015 No Comments

20151211-E1-00111-12-2015.

In de Vredehof was er een volle tribune bij de kampioenswedstrijd tussen de E1 en E2 van Veerhuys. Beide teams konden kampioen worden. Wie zou de titel pakken?

Het werd nog zeer spannend. De teams ontliepen elkaar niet veel en vlak voor tijd was de stand nog 2-2. Zeer spannend dus met kansen op meer bij de tweede paal voor de E2. De E1 opende de score via de snelle (Zlatan) Sem. De E2 vocht voor iedere meter en kwam goed terug. De wedstrijd golfde op en neer.

Ties scoorde voor de E1 en Ayden voor de E2. Beide keepers speelden een sterke pot. Bastiaan van de E2 viel met een blessure aan de arm uit na een ingreep van Storm. Beide teams gingen voor de overwinning. De E2 moest winnen, de E1 had aan een gelijkspel voldoende. Tyrique scoorde via een inglijder de beslissende goal en toen werd het een groot feest.

Voor de kampioen waren er namens het bestuur medailles en een fraaie beker. Uiteraard had coach Sherold voor kinderchampagne gezorgd en de nodige confetti. De E1 is kampioen, top gedaan boys, maar ook een groot compliment voor de E2.

Verzoek aan de ouders die foto’s hebben gemaakt deze naar ons bestuur te mailen veerhuys@quicknet.nl, dan plaatsen wij de foto’s hier bij het verslag op de site.