NieuwsVeerhuys 1

Volendam-Veerhuys 1 (5-5)

By februari 2, 2020 No Comments

Archieffoto

31-1-2020.

In Volendam verspeelde Veerhuys  in de tweede helft binnen drie minuten een 1-4 voorsprong. Volendam kwam zelfs op 5-4 totdat Jorg Ooievaar in de slotfase de gelijkmaker binnen schoot. Bij Veerhuys was Mukhtar Suleiman weer terug van zijn schorsing. Hij kreeg veel speel minuten, maar zat  niet in de wedstrijd.

In de tweede helft was Veerhuys drie minuten helemaal niet bij de les en daarvan profiteerde Volendam gretig. Het lijkt een terug kerend probleem voor de Hoornse formatie namelijk het terug schakelen in de tweede helft. Sommige spelers spelen bijna een hele wedstrijd en dat is natuurlijk moeilijk  vol te houden, terwijl andere spelers  niet of veel minder in actie komen. Volendam is sowieso een lastige tegenstander voor de Hoornse formatie eerder dit seizoen eindigde de thuiswedstrijd ook al in een gelijk spel. Het verslag volgt hieronder.


Bron: Hoorns Dagblad

VEERHUYS GEEFT RUIME VOORSPRONG WEG BIJ ZVV VOLENDAM (5-5)

VOLENDAM – In de Eredivisie zaalvoetbal hebben ZVV Volendam en HV/Veerhuys voor de tweede keer dit seizoen gelijk gespeeld tegen elkaar. In Volendam eindigde de Noord-Hollandse derby in 5-5. De uitslag zal vooral voor de Hoornse formatie tegenvallend zijn aangezien men in de tweede helft een 1-4 voorsprong nam.

Hoewel de score geopend werd door Johan Keizer hadden de gasten dit al voor de rust recht gezet door treffers van Biezen en Darri. Na de rust voerden Hakopov en opnieuw Darri de score verder op, maar de Volendammers sloegen keihard terug door in kort tijdsbestek vier keer te scoren. Appel, Danny Tol, Michael Tol en Bont zorgden voor een hernieuwde voorsprong waarna een vrije trap van Ooievaar de stand in evenwicht bracht.

Een aantal spannende slotminuten brachten vervolgens geen winnende treffer.


Bron: NHD

Veerhuys en Volendam houden punt over aan knotsgek duel

Keizer 1-0, Biezen 1-1, Daari 1-2, Akanpov 1-3, Daari 1-4, Appel 2-4, Danny Tol 3-4, Michael Tol 4-4, Bont 5-4, Ooievaar 5-5.