NieuwsUncategorizedVeerhuys 1

VNS United – Veerhuys1 (4-4)

By februari 12, 2023 No Comments

10-2-2023.

In Amsterdam speelde Veerhuys 1 tegen VNS. Bart en Jorg namen op de bank de honneurs waar en daarvoor onze complimenten. Bij Veerhuys waren daarnaast Hoessein en Jesse vanwege een blessure niet inzetbaar.

De thuisploeg leidde met 2-0 en steeds als Veerhuys tegen scoorde scoorde VNS daarna ook weer. Vijf minuten voor tijd besloten de coaches tot het inbrengen van een extra speler door de keeper de keeper te wisselen en dat had succes. David Albert die sterk speelde scoorde twee maal en zo werd de eindstand 4-4.

Doelpunten: Melle van Maarle en Storm van der Laan beiden 1x en David Albert 2x.

Uit het NHD – Vincent Schot

Veerhuys speelt gelijk, maar zonder de trainer op de bank: Najib Taki per direct weg bij eredivisionist

Op bezoek bij VNS United speelden de zaalvoetballers van Veerhuys dit weekend gelijk. De 4-4 kwam tot stand zonder trainer Najib Taki op de bank. Hij is per direct opgestapt bij de club.

Taki houdt niet van moddergooien, vertelde hij een dag na het duel. Wat er precies aan ten grondslag ligt dat hij er de brui aan heeft gegeven bij de eredivisionist liet hij dan ook in het midden. ,,Het was gewoon een moeizame samenwerking, een verschil van inzicht met het bestuur. De koek was op’’, is het enige wat de trainer erover zegt. Soortgelijke woorden gebruikte hij ook al toen hij na vorig seizoen besloot zijn contract niet te verlengen. Beide partijen vonden elkaar later alsnog, ook na aandringen van de spelersgroep.

Zij moesten het nu zonder Taki doen tegen de club waarmee de trainer al een akkoord had bereikt voor komend seizoen en waar hij nu vervroegd aan de slag gaat. De geblesseerden Jorg Ooievaar en Bart Overtoom namen de honneurs op de bank waar. Veerhuys kwam in de eerste helft 2-0 achter, maar toonde na rust aan over veerkracht te beschikken. Na aansluitingstreffers van Melle van Maarle (2-1) en Storm van der Laan (3-2) kwam de ploeg steeds weer twee treffers achter, maar in de slotfase werd het door goals van David Albert alsnog gelijk.

Een oplossing voor de vacature van trainer is er nog niet, zegt voorzitter Adri Papa. ,,Het is allemaal nog vers. Er staat een bepaalde tijd voor waarin je tot een oplossing moet komen. Die gaan we benutten.’’ Afgelopen week werd bekend dat Anand Jagdewsing komend seizoen terugkeert bij Veerhuys. Of hij nu eerder instapt, weet Papa niet. ,,Wat is een goed instapmoment? En dat ligt natuurlijk ook aan Anand. Ook deze optie gaan we bekijken.’’

Jagdewsing laat desgevraagd weten komend seizoen met een schone lei te willen beginnen en dat hij dus liever niet tussentijds wil instappen.