NieuwsVeerhuys E StarsVeerhuys E1

Veerhuys O11.1 veel te sterk voor meisjes Hovocubo O11.1 ( 0-14)

By oktober 30, 2021 oktober 31st, 2021 No Comments

29.10-2021.

Het aanvangstijdstip van deze uitwedstrijd was 18.00 spelen en dat was helaas niet voor iedereen haalbaar. Gelukkig werd Vince opgehaald en kon hij toch nog mee doen. Voor Massin was het echter te vroeg. Omdat Finn nog herstellende is van een blessure speelde hij deze avond ook niet. In tegenstelling tot Veerhuys had Hovocubo een kleine bankbezetting, het bleek al heel snel dat het niveau verschil tussen de koploper en nummer laatst in de poule bijzonder groot was. Voor beide teams minder leuk want dit werd een grote uitslag (0-14) in het voordeel van Veerhuys. Eind december komen er nieuwe poules en dan zal de KNVB een betere indeling gaan en moeten maken.

Veerhuys kreeg legio kansen in de beginfase maar geen daarvan werd benut, het vizier stond niet bepaald op scherp. Uiteindelijk scoorde Sylvano de openingstreffer en toen was de ban gebroken. In de nieuwe shirts liep Veerhuys gemakkelijk uit naar een grote ruststand. Younes scoorde goal nummer twee en de ditmaal door Adri in de spits gezette Max maakte bij de tweede paal maar liefst vijf treffers op rij. De 0-8 kwam van de voet van de goed spelende Twan en uitblinker Lyona bepaalde de ruststand op 0-9.

De tweede helft startte wederom moeizaam, teveel spelers wilden scoren of van afstand schieten. Na even de puntjes op de i te hebben gezet werd er later weer goed gecombineerd met als gevolg hele mooie goals via 1 keer raken. Eerst scoorde Younes de 0-10 daarna Kyan gevolgd door twee goals van Menno en nog een goal van Younes. Eindstand 0-14.