NieuwsVeerhuys D1

Vennewater O13.1-Veerhuys O13.1 (0-5)

By oktober 8, 2021 No Comments

Archieffoto

8-10-2021.

Veerhuys D1 speelde uit in Heiloo tegen hekkensluiter Vennewater D1. Het werd een gemakkelijke 0-5 overwinning voor het Hoornse team dat weliswaar vier spelers miste door omstandigheden, maar toch te sterk bleek voor de thuisploeg. Achterin onder leiding van Tim en Matthijs werd er bijzonder weinig weggegeven, toch kwam het team in de eerste helft lastig in het spel en was de ruststand 0-1. De goal was van Noud.

In de tweede helft begon het beter te draaien, maar ook ditmaal bleek het rouleren nog niet top te zijn en dat zal tegen AZ een stuk beter moeten. Uit een assist van Mark scoorde Noud zijn tweede goal van de avond. De 0-3 kwam van de voet van Menno. Daarna was het weer de beurt aan Noud en ook ditmaal kwam de assist van Mark. De 0-5 werd gescoord door de goed spelende Menno en zo kon Veerhuys O13.1 de drie punten mee nemen naar Hoorn.

Speciale dank aan coach Ellen die deze avond de coaching verzorgde.  Deze zaterdag staat er weer een training op het programma en in de vakantie heeft het team een oefenwedstrijd.