NieuwsVeerhuys C1

Veerhuys O13.2 en O15.1 winnen. Knotsgekke situatie bij Zaanstreek versus Hovo O17 Wedstrijd eruit!

By januari 20, 2024 No Comments

Archieffoto Gil (15-1): Frank Fotograaf Brussel

19-1-2024.

In sporthal de Kreek kwamen beide Veerhuys  teams deze avond in actie. Veerhuys D2 opende met een 4-1 overwinning op Vennewater D1.

Veerhuys C1 speelde daarna tegen Hovo C2 en won met 4-3.

Deze wedstrijd ging niet zo makkelijk als de vorige toen er ruim gewonnen werd. Het team miste drie spelers en bij de laatste training kon mede door allerlei veldverplichtingen een aantal spelers niet aanwezig zijn. In deze wedstrijd ging de strijd gelijk op. Hovo kwam op voorsprong en Veerhuys kwam steeds terug op gelijke hoogte. Bij een 3-3 stand vlak voor tijd leek het een puntendeling te worden, maar Veerhuys maakte nog goal nummer vier waardoor het nog 4-3 werd. Doelpunten Veerhuys: Mark en Gil beiden 2x.

Veerhuys 13-2 wint van Vennewater 13-1

Na de ruime nederlaag van vorige week tegen het sterke De Zouaven jo13-1 waren de jongens van Veerhuys Jo13-2 deze wedstrijd het betere team. Dit resulteerde al vrij snel in een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Efe die de keeper van Vennewater omspeelde en de bal in het lege doel tikte. Snel hierna de 2-0 van Kyan na een prachtige assist achter het standbeen van Efe. Kenzo maakte de 3-0 waarna Louis met een hard afstandsschot de 4-0 en tevens rust stand bepaalde.

Tussendoor voetbalde keeper Steije lekker mee en hield keurig de 0 in de 1e helft. In de rust worden de puntjes op de i gezet door coaches Barry en Frank. De bedoeling was om lekker deze wedstrijd door te voetballen van achteruit en nog een paar doelpunten te maken. Dit lukte helaas niet doordat er vaak te snel en te onzorgvuldig gevoetbald werd. Vennewater zette het ook iets anders neer waardoor de kansen schaars waren en de keeper van Vennewater goed stond te keepen. Door een foutje van Steije werd het nog 4-1 wat ook de eindstand was.

Al met al een verdiende overwinning die misschien wat hoger kon uitvallen als aanvallen beter uitgespeeld worden. Een uitdaging dus voor de komende wedstrijden.

Veerhuys D1 en C2 kwamen deze avond niet in actie.

BIZAR NIEUWS !!

Hetzelfde gold ook voor Hovocubo O17 maar om geheel andere reden. Hun team moest uit naar FC Zaanstreek onder politie bewaking (gezien eerdere problemen aldaar). Aangekomen bleek TIKTOK zijn werk gedaan te hebben want het team werd opgewacht door een horde jongelui uit Krommenie. De bezoekers moesten op advies van de politie rechtsomkeer maken. Schijnbaar heeft de KNVB nog niet echt begrepen wat daar rond die school allemaal speelt. Het lijkt toch wel duidelijk na de vechtpartij van een paar maanden geleden dat je daar geen wedstrijd meer moet spelen in die hal in Krommenie.