NieuwsVeerhuys E1

Veerhuys O11.1 – Scagha O11.1 (2-4)

By september 16, 2023 No Comments

Foto: Frank Fotograaf Brussel

15-9-2023.

Het nog jonge en onervaren Veerhuys team speelde in de Vredehof tegen Scagha dat al een aantal jaren samen speelt. Vooral tactisch waren de bezoekers sterker. Met veel wilskracht werd er leuk gevoetbald. De groenhemden kwamen op 0-1, maar het was de goed spelende Tobe die voor de gelijkmaker zorgde. Veerhuys kwam zelfs aan de leiding en het was wederom Tobe die de 2-1 maakte via een hard afstandsschot. De euforie was voor korte duur want bij de eerste tegenaanval van Scagha werd het 2-2. Dit was tevens de ruststand.

Na de pauze verrichte Daniel nog veel goede reddingen. Scagha liep uit naar 2-3 en in de slotfase ook weer via een prima  aanval werd gescoord bij de tweede paal. Eindstand dus 2-4.

Een compliment is ook op zijn plaats voor ons nieuwe team, op de counter was  Milo gevaarlijk en de jongens gaven eigenlijk al goed weerstand tegen deze tegenstander met veel meer ervaring.  Maxime en Joep speelden bij de geelhemden hun eerste wedstrijd en arbiter Meijers floot goed.  Op naar de volgende wedstrijd.

De  foto’s en een kort filmpje zijn hieronder bijgevoegd.

Foto’s: Frank Fotograaf Brussel