NieuwsVeerhuys 1

Veerhuys’ jeudspelers Sem en Jesper ronde verder bij JONG ORANJE

By juni 23, 2019 No Comments

Sem Biezen en Jesper van Halderen, beiden nog junioren zijn weer een ronde verder bij Jong Oranje. Beide spelers zitten nu dicht bij de uiteindelijke selectie van de bondscoach. Beiden zijn ook toegevoegd aan de selectie van HV Veerhuys 1, dat deze week de laatste training had van het seizoen. Gelijk begin augustus start deze selectie met de trainingen in de Vredehof en staan er vijf oefenduels op het programma. Dit schema volgt binnenkort op de site.

Meer info  over de Veerhuys selectie voor het nieuwe seizoen:

Waar de lokale pers veel meer  aandacht schonk aan de transfers bij onze buren derhalve hier onze  korte info over de nieuwe en vertrekkende spelers. Bij Veerhuys vertrokken Levi Rood en Mo Darri naar Hovocubo maar dat was geen verrassing en al een tijdje bekend. Naast Sem en Jesper die van Jong Veerhuys komen heeft Veerhuys zich versterkt met een aantal nieuwkomers waarvan Moessi Rebel waarschijnlijk de bekendste is. Hij neemt  naast zijn jongere broertje ook een schat aan ervaring mee.

Van Marlène komt Aram Harkapov over en ook voormalig FC Volendam prof Rachid el Yakoubi komt van Lusitanos naar Hoorn. Mukhtar Suleiman keert terug op het oude nest na een jaartje Hovocubo waar hij bij team 1 weinig speelminuten kreeg. Bart Overtoom trainde al het seizoen mee, maar was eerder nog niet inschrijfbaar, hij komt ook over van Hovocubo. Ook jeugdspeler  Jay van Ooijen keert terug op het oude nest.  Het talent komt van FC Den Bosch en koos voor het veld voor Zwaluwen. Mo Jamai komt over van Knooppunt en deze week volgen nog een paar jeugdtalenten die vrij inschrijfbaar zijn.

Aan de staf van team 1  wordt toegevoegd trainer/coach Jeroen van der Poel . Ook  hij heeft een Veerhuys verleden als speler en trainer/coach. Welkom terug Jeroen.

Leave a Reply