Veerhuys 1

Veerhuys 1 wint gemakkelijk bij Marlène (2-8)

By november 17, 2018 No Comments

Foto’s: DP Sportfotografie

16-11-2018.

Veerhuys 1 speelde in Heerhugowaard tegen Marlène 2. De ruststand was 2-5 in Hoorns voordeel. Marlène viel tegen en Veerhuys bleek duidelijk een maatje te groot. Bij de Hoornse ploeg ontbraken vanwege blessure Jorg Ooievaar en Mo Darri. Daarentegen was Moussa Hadi na lang blessure leed gelukkig weer inzetbaar. Ditmaal liet Veerhuys de tegenstander in de tweede helft niet dichterbij komen. Het sterk spelende viertal  Max Boukens, Daan Buurman , Thijs Nugter en Younes Daari zorgden voor de balans ditmaal gelijk in de tweede helft en Veerhuys gaf niets meer weg. Uitslag 2-8. Mooie overwinning boys.


Bron: XYTO Media

OVERTUIGENDE ZEGE VOOR HV/VEERHUYS

Foto’s: DP Sportfotografie

HEERHUGOWAARD – HV/Veerhuys, koploper van de 1e Divisie A, heeft vrijdagavond een overtuigende zege weten te behalen op FC Marléne 2. De ploeg van trainer/coach Peter van der Slikke was de gehele wedstrijd de betere ploeg al bood de thuisploeg in de eerste helft nog wat weerstand.

Al in de derde minuut namen de gasten een voorsprong nadat Max Boukens in stelling was gebracht dor Younes Darri. Na een fraaie tegentreffer van Ezra Rhebok kon Boukens opnieuw scoren en even later de bal afgeven op Mark Zwagerman die voor de 1-3 zorgde. Marlène vond nog eenmaal de aansluiting via Kevin van Londen, maar twee keer balverlies van de thuisploeg in de slotminuut van de eerste helft leverden net zoveel treffers op. Veerhuys profiteerde snel en optimaal via Darri en de derde van de avond voor Boukens.

De Hoornse formatie kon vervolgens in de tweede helft de wedstrijd rustig uit spelen. Een rake vrije trap van Darri, en treffers van Zwagerman en nogmaals Darri leverde uiteindelijk een 2-8 eindstand op. En daar was Van der Slikke dan ook best over te spreken. ‘Hier staat een zeer tevreden coach. Ik heb de jongens dan ook net een compliment gegeven in de kleedkamer want wij hebben hier een uitstekend resultaat neer gezet’. Hoewel de coach van Marlène de nederlaag vooral weet aan slordig balverlies van zijn team roemde de Hoornse coach vooral zijn eigen ploeg. ‘De cijfers liegen niet, 2-8, en daar zaten enkele fraaie goals tussen. We weten waar we naar toe willen en dat is het kampioenschap en dan is dit een mooie opsteker.’

Die opsteker wil men volgende week graag een vervolg geven als de nummer drie in de stand, Leekter Eagles op bezoek komt naar Hoorn. 

FC Marlène 2 – HV/Veerhuys 2-8 (2-5)
3. Boukens 0-1
10. Rhebok 1-1 
15. Boukens 1-3
17. Zwagerman 1-3
19. Van Londen 2-3
20. Darri 2-4
20. Boukens 2-5
28. Darri 2-6
35. Zwagerman 2-7
39. Darri 2-8
[ngg src=”galleries” ids=”352″ display=”basic_imagebrowser”]

Bron: NHD

Veerhuys met ruime cijfers langs Marlène

De zaalvoetballers van Veerhuys blijven uitstekend presteren. Gisteravond werd in Heerhugowaard FC Marlène 2 met 2-8 verslagen.

De winst betekende de zevende overwinning uit acht wedstrijden voor de ploeg van Peter van der Slikke. Een keer speelde de ploeg gelijk. Opvallend detail was dat de equipe uit Hoorn na rust geen doelpunt tegen kreeg. ,,Dat is inderdaad lekker. Vaak laten we het onnodig spannend worden, maar nu speelden we het zakelijk uit”, aldus een zeer tevreden Van der Slikke.

De thuisploeg scoorde na de 0-1 van Veerhuys nog wel, maar mede door een sterk slot van de eerste helft ging de koploper van de eerste divisie met een 2-5 voorsprong de rust in. ,,We hadden al veel kansen gemist, maar in de slotfase gaven we nog eens extra gas, waardoor we met een comfortabele voorsprong de kleedkamer in gingen. In de rust spraken we af om geduld te houden en de bal gewoon rond te spelen. Voor het publiek is dat niet leuk, maar het ging ons om de punten. En we zijn geslaagd voor de test. Want FC Marlène uit is gewoon een lastige wedstrijd. Al was er van een echte wedstrijd geen sprake meer na rust”, besloot Van der Slikke.

Volgende week speelt Veerhuys thuis tegen Leekster Eagles.

FC Marlène 2-Veerhuys 2-8.

Boukens 0-1, Boukens 0-2, Zwagerman 1-3, Daari 2-4, Boukens 2-5, Daari 2-6, Zwagerman 2-7, Daari 2-8.