Veerhuys 1

Veerhuys 1 wint belangrijk duel bij Knooppunt 3-4

By januari 9, 2016 No Comments

20160108-S1-0148-1-2016.

Veerhuys 1 moest een maand wachten voordat de competitie weer begon . Het team kon deze dag gelijk aan de bak tegen Knooppunt dat zich versterkt had met de eerste elftal spelers Hamdaoui, Bouzit en Kuyk. Dit kon omdat hun eerste team niet in actie kwam deze avond.

Veerhuys speelde echter  een sterke wedstrijd en won met 3-4. De thuisploeg kwam door een bal bij de tweede paal op 1-0. Dennis Brouwer zorgde nog voor de pauze voor de gelijkmaker.

Na de pauze schoot Dennis Pals de 1-2 binnen. Knooppunt kwam terug en leidde o.a. door een prima onhoudbaar schot van Issy Hamdaoui met 3-2. Drie minuten voor tijd wisselde Coach Gooyers  zijn keeper De Wit voor een extra veldspeler en dat had succes. Pals zorgde ook voor de 3-3. Vlak voor het eindsignaal gooide Veerhuys keeper Barry de Wit goed uit op Yunus Daari en die maakte voor de Horinezen de winnende 3-4 middels een zeer fraaie stiftbal.

Voor Veerhuys dus een heel belangrijke overwinning met in de komende periode de wedstrijden tegen de nrs 2 en 3 WS en Zeemacht op het programma.

Foto’s Ferry Hoks