Veerhuys 1

Veerhuys 1 weer onderuit. Eindhoven beslist de wedstrijd al na 6 minuten.

By maart 17, 2018 No Comments

Foto Leo Giovannangelo

16-3-2018.

Veerhuys begon zeer slecht. Het eerste viertal was statisch en niet bij de les waardoor het al snel 0-3 voor FC Eindhoven stond.  De bekende winterdip met een sterk deja vu gevoel zal het de komende wedstrijden voor het team niet makkelijker maken , want de concurrentie behaalde volop punten, waardoor Veerhuys afzakt naar de gevaren zone. Het ontbreken van Mo Darri die een langdurige vervelende blessure heeft maakt het voor het Hoornse team ook niet rooskleuriger in deze belangrijke fase van de competitie.

Jong Veerhuys speelde tegen de koploper Vrone. Er werd weliswaar met 2-4 verloren , maar het spel was goed. Gebrek aan ervaring, het jonge team speelde beter dan de bezoekers, en vooral de counters van Vrone deden het team de das om. Keeper Levi is de komende tijd niet inzetbaar vanwege werkverplichtingen in het buitenland. Coach Arie zag een goed spelend Jong Veerhuys.

 


Uit het NHD

 
 
 
 
 
 
 

Bron: Leo Giovannangelo

2018-03-16 Zaalvoetbal, Eredivisie, Veerhuys Futsal – FC Eindhoven Futsal, sportcentrum Vredehof, Hoorn

’t Veerhuys uit Hoorn heeft gisteravond in eigen huis een fikse oorwassing gekregen van FC Eindhoven. In Sportcentrum Vredehof ging de ploeg van Antoine Gooyers hard onderuit, 1-8.

De Hoornaren moesten het stellen zonder Mo Darri die vorige week in het uitduel tegen WSV Apeldoorn een knieblessure opliep. Toch was de start redelijk te noemen maar FC Eindhoven, welke op de voorlaatste plaats in de ranglijst staat, was ijzersterk uit de startblokken gekomen want na een tiental minuten was de tussenstand al 0-4 voor de Brabanders. De ruststand werd 1-4 want een inzet van Mark Zwagerman werd door de Eindhovense goalie ongelukkig in het doel gewerkt. Ook na de rust was het FC Eindhoven wat de toon zette in de wedstrijd, dit mede ingegeven door de lage positie op de ranglijst. Immers, wanneer FC Eindhoven de nacompetitie wil ontlopen voor handhaving op het hoogste niveau dan zullen alle resterende wedstrijden gewonnen moeten worden. Veerhuys probeerde nog wat te forceren met een vijfde veldspeler maar in dit spelletje power play werden er onvoldoende kansen gecreëerd en won FC Eindhoven afgetekend met 1-8.

Na afloop sprak Sport Actueel met Odinga Nimako, reserve aanvoerder van ’t Veerhuys.

Geplaatst door Leo Giovannangelo op Zaterdag 17 maart 2018

https://giovannangelo.stackstorage.com/s/np4eg7GOhdU6yqv
https://giovannangelo.stackstorage.com/s/j2jkaDT0rviaDiv

Dan naar de trainers. Jan Vogels was zeer tevreden met het vertoonde spel maar vond wel dat de uitslag nog hoger had kunnen uitvallen.

https://giovannangelo.stackstorage.com/s/CZtQJflCn9x5gZ0
https://giovannangelo.stackstorage.com/s/GMzX66EF9R8B2V4

En tot slot Antoine Gooyers, de teleurgestelde coach van ’t Veerhuys.

https://giovannangelo.stackstorage.com/s/VYdQ4UNUcS9S0aL
https://giovannangelo.stackstorage.com/s/IYNBIDtF3bUffqR

Foto’s Leo Giovannangelo

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”320″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”1″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

’t Veerhuys speelt zaterdagavond 24 maart uit in Rotterdam tegen TPP-Rotterdam.

Hier ook het verslag van XYTO Media / Koen Roozendaal op www.hoornsdagblad.nl
https://www.hoornsdagblad.nl/sport/hv-veerhuys-hard-onderuit

Luister ook elke zondagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur naar Sport Actueel op WEEFF, via de kabel, op 103.9 mhz (tevens 105.8 mhz en 107.1 mhz) en WEEFF.NL. (andere aanbieders kunt u vinden op onze website)
Uitzending Gemist? Kijk dan op mixcloud.com en geef als zoekopdracht sport actueel.


Bron: www.hoornsdagblad.nl

HV/Veerhuys hard onderuit tegen FC Eindhoven

HOORN – In eigen huis verloor HV Veerhuys met ruime cijfers van FC Eindhoven. Halverwege stond de ploeg al op een 1-4 achterstand. Die kon na rust niet meer worden weggewerkt, 1-8.

In de tweede minuut nam FC Eindhoven al de leiding via Raphinha. Nadat Lahcen Bouyouzan de 0-2 had gemaakt kwamen de bezoekers in de zevende minuut al op 0-3 via de Braziliaan Rodrigo Ticz. Via Bouyouzan en een eigen doelpunt van Pieter Grimmelius gingen beiden ploegen met 1-4 rusten.

Na rust bouwde de Eindhovenaren de voorsprong verder uit. Via twee doelpunten van Jorg van Galen liep de ploeg uit naar een 1-6 voorsprong. Nadat Younes Daari een strafschop naast schoot scoorde de bezoekers nog tweemaal, 1-8. ,,We zijn vandaag naar mijn mening op alle fronten afgetroefd. Voetballend, verdedigend en ook mentaal” zei Barry de Wit na afloop. ,,Eindhoven was op alle fronten de betere. Toen wij 4-1 maakte hadden we even een goede fase tot aan de rust maar verder waren we kansloos” vervolgde de sluitpost.

,,Op zich vind ik het niet echt geflatteerd vandaag. We kwamen de afspraken niet na en begonnen te slap aan de wedstrijd” aldus Barry de Wit. ,,We stonden heel snel 4-0 achter en daarna hebben we alleen maar achter de feiten aangelopen”.