MededelingenVeerhuys 1

Veerhuys 1 topwedstrijd. Op weg naar EREDIVISIE. 8-2 winst op Kondo

By februari 13, 2016 No Comments
Archieffoto Ferry Hoks

Archieffoto Ferry Hoks

12-2-2016.

Veerhuys 1 liet in de thuiswedstrijd tegen Kondo Budjang niets aan het toeval over. In de Vredehof werden de bezoekers met 8-2 huiswaarts gestuurd. De Hoornse koploper lijkt rechtstreeks af te stevenen op directe promotie naar de Eredivisie. Eerder dit seizoen was er duur puntverlies tegen Kondo, maar ditmaal liet Veerhuys zien dat het de terechte koploper is in de eerste divisie.

Het talrijke publiek (de entree was wederom gratis) zag een zeer sterk Veerhuys dat prima opende. Al binnen zeven minuten was de stand 4-0 door goals van Joeri Akkerman 2x, Yunus Daari en Odin Nimako. Na de wissel ging de thuisploeg door met scoren. Na drie minuten had Daarie de voorsprong vergroot naar 6-0. Via goals van Joost Reus en Wesley Donkers liep ’t Veerhuys uit naar 8-0. In de laatste minuten verslapte de concentratie aan Hoornse zijde en kon Kondo Budjang twee maal tot scoren komen.

De foto’s volgen later hier op de site. Hieronder een kort verslag van HV/Veerhuys 2.

Jong Veerhuys sterk 10-1 winst

Ook Jong Veerhuys (Veerhuys 2) deed goede zaken. Na de wedstrijd van het vlaggenschip kwam het team in actie tegen Alpha Tours1. In sportcentrum werd het maar liefst een 10-1 overwinning voor de koploper uit Hoorn. Bij Jong Veerhuys keerde ook Jelle Huitema weer terug op het oude nest. Het team liet een zeer sterke indruk achter en ook voor Jong Veerhuys komt de promotie steeds dichter bij.

Uit het NHD:

Eenvoudige avond Veerhuys

HOORN – Veerhuys heeft vrijdagavond een eenvoudige zege geboekt op Kondo Budjang. In de Vredehof werd het 8-2 voor de ploeg van Antoine Gooyers.

Met de ruime overwinning hebben de geelhemden de uitnederlaag van eerder dit seizoen rechtgezet. Waar het destijds leek of er een plaat plexiglas tussen de palen was geschroefd vlogen de ballen nu wel binnen. Halverwege stond het al 4-0. ,,En binnen drie minuten na rust stond het al 6-0. Uiteindelijk liepen we zelfs weg tot 8-0’’, aldus de trainer. Dat zijn ploeg de laatste tien minuten liep te ’pielen’ en twee goals tegen kreeg deerde hem niet.

Veerhuys-Kondo Budjang 8-2

Akkerman 1-0, Daari 2-0, Akkerman 3-0, Nimako 4-0, Daari 5-0, Daari 6-0, Reus 7-0, Donkers 8-0.