MededelingenVeerhuys 1

Veerhuys 1 KAMPIOEN naar EREDIVISIE: 9-0 winst op Leekster Eagles

By april 9, 2016 No Comments

18-4-2016.

Het was druk in sporthal de Vredehof. De entree was  ook nu gratis en Veerhuys had nog wat recht te zetten tegen de Groningers, want de uitwedstrijd eerder dit seizoen was verloren gegaan. In eigen huis lieten de Horinezen niets aan het toeval over. Het werd een 9-0 overwinning  op de Leekster Eagles en na afloop ontving het team de medailles en de kampioensschaal uit handen van de KNVB vertegenwoordiger dhr Aafjes. In de kantine werd het nog gezellig laat in de derde helft. Het behalen van 2de titel is een hele knappe prestatie. Veerhuys is binnen het jaar weer terug op het hoogste zaalvoetbalniveau; de eredivisie. Respect voor een ieder die zich hier voor ingezet heeft.

Bron: WeeFF

VEERHUYS GLANSRIJK KAMPIOEN

HOORN –  De zaalvoetballers van ’t Veerhuys uit Hoorn zijn kampioen geworden van de Eerste Divisie A en keren na een jaar van afwezigheid terug op het hoogste niveau. In eigen hal liet de ploeg van Antoine Gooyers geen spaan heel van de Leekster Eagles, 9-0.

De gretige spelers uit Hoorn wisten dat bij een gelijkspel de felbegeerde schaal pas in de laatste wedstrijd veroverd kon worden. Dus kwamen ze pijlsnel uit de startblokken om het daar niet op aan te laten komen. Met de tandem Younes Daari en Youri Akkerman begon het doelpuntenfestijn, onder toeziend oog van ruim 400 enthousiaste fans. Coach Bas Lulofs van de Adelaren uit ’t Hoge Noorden moest lijdzaam toezien hoe de Hoornaren met snelle combinaties het spel dicteerde. Niet verwonderlijk was daarom de 4-0 ruststand in sportcentrum Vredehof in Hoorn.

4Ordinair hard

In de tweede helft werd de tussenstand eenvoudig naar 7-0 getild door ’t Veerhuys en begon de wedstrijd een tikkeltje grimmig te worden. De frustratie droop van de gezichten af van de Leekster Eagles waardoor het spel van de bezoekers snoeihard werd maar de arbiters Kool en Wolters wisten het kampioensduel in goede banen te leiden door meerdere malen het gele karton ter trekken voor de Eagles. De wedstrijd eindigde in een dik verdiende 9-0 overwinning voor ’t Veerhuys en werd de glimmende kampioenschaal uitgereikt door bondsgedelegeerde dhr. Aafjes. Geel-blauwe slingers en confetti kleurde het plankier in de sporthal en een trotse coach Antoine Gooyers werd met een champagnedouche gelauwerd in de kleedkamer.

Foto’s: www.gerriefotografie.nl