NieuwsUncategorizedVeerhuys 1

Veerhuys wint uitduel in en van Den Haag met 2-7

By maart 25, 2023 No Comments

Archieffoto: Frank Fotograaf Brussel

In de EREDIVISIE FUTSAL¬† gaat Veerhuys aan de leiding in de poule van het “rechter rijtje”. Een plek die recht geeft om in de play -offs te spelen. Er volgen echter nog meerdere wedstrijden, maar tot op heden gaat het prima. Ook kan het Hoornse team langzamerhand ook weer een beroep doen op spelers die lange tijd niet fit waren en nu weer stapsgewijs worden ingezet. Zo maakte ook Jorg weer wat minuten. Den Haag thuis is een compleet andere ploeg dan Den Haag uit, andere en betere spelers spelen vreemd genoeg wel de thuis wedstrijden maar niet de uitwedstrijden.

Het mocht voor de thuisploeg ditmaal echter niet baten, want HV Veerhuys scoorde binnen 20 seconden de 0-1. He Hoornse team dat in nieuwe fraaie uittenues speelde liet er geen twijfel over bestaan dat men voor de play-offs wil gaan en bouwde de score gestaag uit. Bij een stand van 1-7  zes minuten voor tijd kreeg ook keeper Damian nog speeltijd van coach Mo.

De Doelpuntenmakers waren deze avond: Nigel, David en Jeffrey die allen twee maal scoorden. Hoessein maakte 1 goal. Goed gedaan weer mannen en op naar de volgende wedstrijd uit tegen Volendam.