NieuwsVeerhuys 1

Veerhuys wint ook in Harderwijk

By september 15, 2018 No Comments

Archieffoto: Gerriemeijerfotografie

14-9-2018.

Het was een week met onverwacht veel blessures. Hierdoor moesten er op het laatste moment nog allerlei omzettingen gedaan worden. Gelukkig wonnen beide teams. In Harderwijk won Veerhuys 1 met 4-6. Jong Veerhuys won van Volendam met 9-5 in de Vredehof hal.

Bij Veerhuys 1 ontbraken Moussa Hadi (ernstige blessure bij zijn veldclub opgelopen)  en Mo Darri. Ook Jorg Ooievaar was niet speel fit. Daarom was Nick Koomen aan het team toegevoegd en hij debuteerde verdienstelijk. Het spel van Veerhuys was alles behalve goed. Na 11 seconden lag de bal al achter keeper Levi Rood. Veerhuys herpakte zich en kreeg legio kansen. Schoten gingen tegen de paal of net naast. Het spel was soms te gehaast en te slordig, natuurlijk werd er ook gescoord. Mark Zwagerman nam in zijn eentje bijna de gehele productie voor zijn rekening. Hij scoorde 5 maal. De andere goal was van Yunes Daari. De uitslag was 4-6 in Hoorns voordeel en Veerhuys blijkt aan kop gaan.

Bron: hoornsdagblad.nl

Sporting Harderwijk – HV Veerhuys 4-6
‘De overwinning was meer dan terecht’, sprak Peter van de Slikke na afloop. ‘We hebben echt oprecht in de eerste helft nog zeven kansen gehad en na rust tien.’ Uiteindelijk boekte wist HV Veerhuys zes kansen om te zetten in een doelpunt. Tegen Sporting Harderwijk bleek dat genoeg voor de zege.

Mark Zwagerman had een belangrijk aandeel in de tweede competitiezege. Tegen Sporting Harderwijk wist hij vijf van de zes treffers voor zijn rekening te nemen. Younes Daari scoorde eenmaal.