NieuwsVeerhuys 1

Veerhuys wint oefenduel tegen OACN Boys (4-2)

By september 4, 2021 No Comments

Foto’s: Frank Fotograaf Brussel

Ook het vierde oefenduel van HV Veerhuys werd een overwinning. In eigen hal was de tegenstander OACN Boys.  Voor Veerhuys dat speelde zonder Biezen, Ooievaar, Nugter en de nieuwkomers de Mees en Valdy opende de goed spelende Jeffrey de Moel fraai de score. David Albert gaf een prima assist bij de tweede paal die door Lars Mettivier Meijer werd afgerond (2-0). De bezoekers speelden een harde wedstrijd en zochten in dit duel het randje op.

Een vrije trap door Albert werd prachtig binnen geschoten en zo leek Veerhuys op weg naar een grote uitslag. Een onnodige overtreding ditmaal op Veerhuys’ speler Hoessein Jabir betekende dat hij geblesseerd het veld moest verlaten en ook dat kwam het spel niet ten goede. Veerhuys nam wat gas terug en liet OACN Boys het spel maken. De ruststand was 3-0.

In de tweede helft veranderde er niet veel meer aan het spelbeeld.  Tegen het einde van de wedstrijd bij een 4-1 stand scoorden de bezoekers nog een tegen goal waardoor de eindstand 4-2 werd.

Aanstaande vrijdag begint de eredivisie competitie. Dan ontvangt de Hoornse ploeg in sporthal de Vredehof tegenstander Den Haag. Deze wedstrijd begint om 20.30 uur