NieuwsVeerhuys 1

Veerhuys wint in uitwedstrijd van AGOVV (4-5)

By oktober 23, 2021 No Comments

22-10-2021.

De inhaalwedstrijd voor voor Veerhuys tegen AGOVV leverde drie punten op voor de Hoornse formatie en dat was ook verdiend.

Veerhuys zonder de zieke Biezen kwam aan de leiding via een goal van Thijs Nugter. De thuisploeg maakte niet veel later de gelijkmaker. Veerhuys speelde in tegenstelling tot de vorige wedstrijd nu minder met een extra veldspeler, Hakopov en Ooievaar waren beiden wel inzetbaar maar nog herstellende van de griep en kregen derhalve minder speelminuten.

Binnen 1 minuut veranderde de wedstrijd plots door twee goals van de thuisploeg, waar bij de eerste goal een overtreding aan vooraf ging.  Team Veerhuys herpakte zich sterk en kon binnen kort tijdsbestek de achterstand omzetten in een 3-4 voorsprong. Wijdenbosch scoorde de aansluitingstreffer en daarna scoorde Albert twee maal op rij. AGOVV ging in de slotfase alles of niets spelen met mee spelende keeper waardoor Albert voor Veerhuys makkelijk zijn hattrick kon maken. In de laatste halve minuut scoorde de thuisploeg nog wel maar de resterende tijd was te kort om nog voor een verrassing te zorgen. Door dit resultaat stijgt Veerhuys vier plekken op de ranglijst.

De volgende wedstrijd is weer een uitwedstrijd ditmaal in Vlissingen tegen Groene Ster. Daarna volgt de  Hoornse derby tegen Hovocubo.

Eredivisie zaalvoetbal: AGOVV – Veerhuys 4-5

Scoreverloop

(5) 0-1 Nugter, (12) 1-1 Diks, (26) 2-1 en 3-1 De Bruin, (28) 3-2 Wijdenbosch, (31) 3-3 Albert, (32) 3-4 Albert, (38) 3-5 Albert, (40) 4-5 Boughalab.