NieuwsVeerhuys 1

Veerhuys verliest ongeslagen status

By oktober 7, 2017 No Comments

Foto Frank Fotograaf Brussel

Verslag: Hoorns Dagblad https://www.facebook.com/hoornsdagblad/posts/822699877907327

HOORN – HV Veerhuys is er niet in geslaagd om de ongeslagen status vast te houden. In de derde wedstrijd van het seizoen verloor de ploeg met 4-8 van ASV LEBO. 

De Hoornse ploeg opende in de vijfde minuut nog wel de score via Younes Daari, maar lang kon de ploeg daar niet van genieten, zo vertelt doelman Barry de Wit. “Kijk met een teleurgesteld gevoel terug op de wedstrijd. We hebben niet kunnen brengen wat we bijvoorbeeld tegen Watergras wel konden brengen. Ondanks dat we nog sterk terugkwamen tot 2-3 hebben we eigenlijk de hele wedstrijd achter de feiten aan gelopen”.

Met twee treffers in een kleine twee minuten was het Ike Neil die een 1-2 voorsprong op het bord bracht. Dankzij Rachid Maamri kwam LEBO zelfs op 1-3. Dat Younes Daari in de slotminuut voor rust tekende voor de 2-3 zorgde ervoor dat het na rust alle kanten op kon. “Het blijft zaalvoetbal dus met een beetje geluk hadden we misschien voor kunnen komen en dan was het een andere wedstrijd geweest. Het was alleen niet verdiend geweest” vertelt een realistische doelman de Wit.

Uit het NHD

Acht tegendoelpunten lijkt een reden om te stellen dat het geen beste wedstrijd was voor Barry de Wit. De doelman bestrijdt dat echter, “Ik denk dat ik persoonlijk vrij aardig gekeept heb. Wel een aantal doelpunten een beetje ongelukkig”. De keeper weet ook hoe de nederlaag werd ingeleid, “Ik denk dat de wedstrijd mentaliteit prima was van ons alleen we gaven veel te veel situaties weg dat weg werden gecounterd. Dat deed ASV LEBO overigens erg goed”.

In de laatste tien minuten bouwde LEBO de score uit. Via Valdemar Baranco, tweemaal Neil en Mark Zwagerman kwam de ploeg op een ruime voorsprong. De Hoornse treffer van Dennis Pals maakte daarin geen verschil. Uiteindelijk wist LEBO een 4-8 overwinning te boeken. Voor Veerhuys betekent het de eerste nederlaag in de competitie, “Ik denk dat de instelling die we na de beker uitschakeling toonden mee kunnen nemen naar volgende week. Hopelijk hebben we geleerd van de dingen die fout zijn gegaan en kunnen we dat nu voorkomen” kijkt de Wit vooruit.

 
Foto’s van Frank Fotograaf Brussel
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”283″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”1″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]