Veerhuys 1

Veerhuys verliest in slotfase 3-4.

By april 30, 2017 No Comments

Foto: Frank Fotograaf Brussel

Het is een rare competitie. De concurrentie, op zvv Eindhoven  na,  pakte punten. De overwinningen van TPP en Shoepimp zag iedereen die weet hoe het in de praktijk gaat aankomen. Marlène versloeg zvv Eindhoven.

Veerhuys moest winnen maar het tempo laag te laag en de zijkanten sloten niet altijd goed aan. Het team miste later  twee 10 meter trappen. In  plaats geduldig,  met nog zes minuten op de klok, op de volgende 10 meter trap te spelen (dat was ook een optie) werd de Veerhuys keeper bij een 3-3 stand gewisseld . Het pakte  jammer genoeg averechts  uit. Lebo profiteerde : 4-3. In de slotseconden kreeg Dennis Pals nog een dot van een kans, hij schoot helaas tegen de keeper.

 Veerhuys speelde een matige eerste helft, zette geen druk tegen een  gedeeltelijk Jong Lebo team . De tweede helft was beter. De talentvolle  jeugdspeler aan Veerhuys zijde was Justin Baas , hij viel later met een blessure uit. Veerhuys was bijna compleet deze wedstrijd(Akkerman ontbrak) en verdiend een compliment voor lijfsbehoud, zoals het nu zich laat aanzien.

Naschrift:

  De mensen die gokken op het uitsluiten van Knooppunt kunnen niet te vroeg juichen, want Knooppunt heeft recht op beroep. Wij vonden het daarom vreemd dat de stand en het persbericht van de KNVB al waren aangepast.  Aan de andere kant was dit niet het eerste incident bij de Amsterdammers , zij hadden al een soort proeftijd vanwege eerdere incidenten.Zoals het er nu uit ziet blijft Veerhuys hopelijk behouden voor de eredivisie, maar het uitsluiten van Knooppunt door de KNVB is voor ons niet geheel duidelijk. Zie FC Twente vorig jaar.

Dus het is nog ongewis of er nog een nacompetitie komt voor de Hoornse ploeg. De wedstrijd van Knooppunt tegen Hovo was reeds uit het programma gehaald. Vervolgens kan Knooppunt ook nog naar de burgerrechter en gaat er het gerucht dat het in fusie kan gaan met Watergras dat het  financieel  moeilijk heeft.

 

Foto’s Frank Fotograaf Brussel
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”267″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”1″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]