NieuwsVeerhuys 1

Veerhuys sterk in eerste oefenduel tegen WS 6-1 winst

By augustus 14, 2021 No Comments

13-8-2021.

Het was de eerste oefenwedstrijd van het seizoen voor  het jeugdige HV Veerhuys. In de Vredehof te Hoorn was WS de tegenstander. Bij Veerhuys ontbrak  vertrekkend coach Gooyers wegens drukte en veranderde werkomstandigheden en daardoor was de organisatie rond team 1 in handen van het driemanschap Hakapov, Zwager en Ooievaar. Het werd een 6-1 overwinning. Veerhuys speelde fris en  sterk met veel beweging en in hoog tempo Via snelle aanvallen was het twee maal junior Jeffrey de Moel die afrondde bij de tweede paal. Voor de rust werd de voorsprong nog vergroot naar 3-0 middels een goal van Thijs Nugter , daarna  scoorde mede eredivisionist White Stones uit een vrije trap de eretreffer.

Veerhuys speelde deze avond  met drie A junioren in de basis, te weten Jeffrey de Moel, Lars Mettivier Meijer en Nigel van de Raad en ook zij lieten zien dat ze prima mee konden in deze wedstrijd. Na de pauze scoorde de goed spelende  Sem Biezen  de 4-0, zijn aanname gevolgd door een flitsend schot bleek onhoudbaar voor de Egmondse keeper.

Na de pauze werd de ook nog jonge keeper en nieuwkomer bij ’t Veerhuys  Damian Gooyers ingebracht. Ook hij liet  sterke indruk achter.  Via een eigen goal en nogmaals een goal van Sem Biezen liep  Veerhuys uit naar een mooie  6-1 overwinning. Tegen het einde van de wedstrijd ontstond er nog een vervelende situatie waarbij aan beide kanten 1 rode kaart volgde.

Volgende week speelt Veerhuys een uitwedstrijd tegen Marlène.