NieuwsVeerhuys 1

Veerhuys snel onderuit bij Marlène (8-3)

By december 14, 2022 No Comments

Foto: DP Sportfotografie

2-12-2022.

De uitwedstrijd tegen Marlene was belangrijk. Bij winst konden beide teams zich waarschijnlijk plaatsen voor de kampioenspoule. Veerhuys maakte veel persoonlijke fouten en kwam al rap op achterstand en dat zou niet meer goed komen. De ruststand werd zelfs 6-0. Ik het tweede bedrijf herpakte Veerhuys zich redelijk  door zelf ook drie maal te scoren en daardoor werd de uitslag 8-3 in het voordeel van Marlene. Een grote uitslag. Met de volgende wedstrijd thuis tegen Lebo op het programma dient er gewonnen te worden anders is de kampioens poule waarschijnlijk niet meer haalbaar.

Voor Veerhuys scoorden deze avond Ooievaar, Albert en Koeman.

Marlène – Veerhuys

FC Marlène heeft aan één helft genoeg tegen Veerhuys

 Vooraf stonden FC Marlène en Veerhuys gelijk. Op het veld was er vrijdagavond echter geen moment sprake van een gelijke strijd. De thuisploeg had na één helft de zege al nagenoeg binnen. Het werd uiteindelijk 8-3.

Al na twintig seconden lag de bal in het Hoornse doel. Younes Daari opende tegen zijn oude club de score. Het was de start van een sterke eerste helft waarin ook Stefan Dol, Mo Darri (2), Amir Molkarai en Kevin van Londen scoorden.

De tweede helft gaf een wat andere aanblik, omdat trainer Najib Taki Veerhuys bijna de hele tijd met een meevoetballende keeper liet spelen. De ploeg uit Hoorn had er succes mee, maar tot meer dan drie treffers kwam het niet. Omdat de bespelers van sporthal Waardergolf er zelf ook nog twee maakten, was het ruim onvoldoende om aanspraak te maken op een goed resultaat.

FC Marlene-Veerhuys 8-3. Doelpunten Veerhuys: Albert, Ooievaar, Koeman.