Veerhuys E Stars

Veerhuys onderbouw talenten in beeld bij BVO’s en KNVB veld

By november 7, 2014 No Comments

Van dJellee Veerhuys E stars zijn de spelers die door zijn bij AZ van de locatie Zouaven bekend. Jayden, Melle, Aeron, Jelle en ook reservelid Soevian zijn daar door, van de andere locaties van AZ wordt einde van de week bekend wie daar door zijn. De spelers moeten dan ook bij AZ op de woensdagmiddag trainen en dit valt gelijk met de wedstrijden van de Veerhuys E stars. Mannen gefeliciteerd met jullie uitverkiezing.

Voor Ajax zijn ook een paar Veerhuys spelers uitgenodigd voor de training. Jelle (op de foto) in Ajax trainingspak is 1 van onze grootste  E talenten. De rappe technische witkop die niet van nootjes op de taart houdt  speelt dit seizoen  voor het eerst ook bij Hollandia in de D op het veld. Daarnaast trainen ook een paar F jes bij Ajax mee.

De KNVB selecties voor  ’t veld zijn bij de D  jeugd ook goed vertegenwoordigd met Veerhuys talent. Zo kregen Daniel Mul, Mike, Mitchie, Jeffrey, Lars, en Timur onder andere uitnodigingen van de KNVB voor oefenwedstrijden in Purmerend en Hilversum.