Veerhuys E3

Veerhuys onder 10 strandt in halve finale. AFC winnaar

By december 28, 2015 No Comments

20151227-O1027-12-2015.

Veerhuys onder 10 startte goed op het Ajax kwalificatie toernooi. In de poule fase werd er vier maal gewonnen en 1x verloren van BFC de latere finalist. Vooral tegen Buiksloot (3-0 winst) werd er goed gespeeld door het team van Nikolai.

In de kwartfinale werd er gewonnen van Zeeburgia (2-0), waardoor de halve finale werd bereikt. De tegenstander was AFC. Veerhuys was met een klein team naar het toernooi gegaan, de dag was lang en de scherpteIMG-20151231-WA0006 werd minder.

In de halve finale strandde het team op de Amsterdamse tegenstander (1-3). De eerste drie teams plaatsten zich echter voor het hoofdtoernooi tegen de BVO’s dus er volgde nog een wedstrijd om de derde plaats. De tegenstander was de Spartaan. Veerhuys was in deze wedstrijd wel sterker, maar kwam niet verder dan een gelijkspel. Penalty’s moesten de beslissing brengen. Veerhuys miste 1 strafschop en de Spartaan schoot alles raak. De boys waren er dus heel dicht bij, maar helaas.

De finale ging tussen AFC en BFC en ook deze wedstrijd moest beslist worden door pingels. AFC werd de uiteindelijke winnaar. Het hoofdtoernooi voor O10 vindt plaats op Borghland op 9 januari.

Op 10 januari heeft Veerhuys O9 zich geplaatst voor het hoofdtoernooi van Ajax. Het programma volgt later nog hier op de site, nadat de loting bekend is geworden.