Veerhuys A2

Veerhuys O19 wint NK (3-1 winst op FC Eindhoven)

By mei 14, 2017 No Comments

14-5-2017.

Zij waren de grote favoriet voor de titel en maakten het in de volledige wedstrijd tegen FC Eindhoven ook helemaal waar. Het team uit Eindhoven speelt in de eigen regio reeds in de senioren competitie, dus het was eerst even aankijken wat voor vlees er in de kuip zat.

Het begin was verrassend want de Eindhovenaren kwamen zeer snel op een 0-1 voorsprong. Verder lieten de Veerhuys A2 junioren het niet komen. Justin zorgde voor de gelijkmaker en Jorg zette het Hoornse team op een 2-1 voorsprong. De 3-1 kwam van de voet van Daan. Veerhuys behaalde een dik verdiende overwinning.

Foto’s: Frank Fotograaf Brussel

Waar vorig jaar dit toen nog B1 team uitgeschakeld werd door penalty’s en de Veerhuys B2 de nationale titel pakte, waren nu de rollen omgedraaid. De schaal ging mee naar Hoorn en met twee landstitels (C en A) en 1 vice landskampioen (D) kan de jeugdopleiding van ’t Veerhuys trots zijn op deze geweldige resultaten.

Top gedaan boys!

 
Foto’s: Frank Fotograaf Brussel                            
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”272″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”1″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]