Veerhuys A2

Veerhuys O19 Kampioen West 1 na 3-0 winst op LEBO

By april 30, 2017 No Comments

Foto: Frank Fotograaf Brussel

Veerhuys A2 werd met grote afstand kampioen van de Topklasse. De tegenstander in de finale na de play-offs werd Lebo die via pingels Veerhuys A1 hadden uitgeschakeld.  Geen dubbele Veerhuys finale dus. In Amsterdam was dit de laatste finale van de dag.

Veerhuys A2 begon sterk en leidde met 2-0 tegen de thuisploeg. Daarna mocht Lebo het spel maken en hield Veerhuys de pot simpel dicht. De twee sterke teams speelden een sportieve wedstrijd en kwamen nog kansen over en weer, maar de wedstrijd werd uiteraard niet meer weggegeven.

In de slotfase liep Veerhuys O19/2 nog uit naar een 3-0 overwinning, waardoor de eindstand werd gebracht op drie schalen West 1 die mee gingen naar Hoorn.

Nu op 14 mei wacht het NK. Dan zijn de vakantiegangers en zij die vandaag moesten veldvoetballen er ook weer bij. Gefeliciteerd coaches en spelers. 

Foto’s: Frank Fotograaf Brussel       Klik hier voor alle foto’s van Frank Fotograaf Brussel
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”270″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”1″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]