NieuwsVeerhuys B1

Veerhuys O17.1 (B1) wint overtuigend (8-2)

By september 9, 2023 No Comments

8-9-2023.

Veerhuys is  KAMPIOEN van WEST O15.1 van het vorige seizoen. De boys zijn eerstejaars B geworden en vormen nu het team O17.1. De eerste wedstrijd in de TOPKLASSE werd gemakkelijk thuis gewonnen  met 8-2 van FC Zaanstreek.

Hieronder volgt het verslag van onze reporter ter plaatse:

OP deze hete nazomerse vrijdagavond stond in sporthal de Vredehof de eerste competitie wedstrijd  van het nieuwe seizoen op het programma. De tegenstander was deze avond FC Zaanstreek o17.1. De Zaankanters begonnen erg sterk aan de wedstrijden hadden de druk er gelijk flink opstaan. De geelhemden uit Hoorn hadden het hiermee de eerste vijf minuten best lastig maat het team hield  zich prima staande. Hierna ging het lopen en werd er uit prima combinatie voetbal en een ingestudeerde corner gescoord.

Ruststand 5-0.

De tweede helft was wat rommeliger en er werden twee onnodige doelpunten weg gegeven. Zelf werd er er ook nog drie maal gescoord en zo was de einduitslag na 2×25 minuten futsal 8-2. Uiteindelijk natuurlijk een prima uitslag voor de eerste wedstrijd. Doelpuntenmakers: Owen 3x, Lucas en Tije beiden 2x, Veron 1x.

Zondag wordt er weer getraind. Goed gedaan mannen!