Veerhuys C1

Veerhuys O15 overtuigend Nederlands Kampioen (5-1 winst op Hommel)

By mei 14, 2017 No Comments

14-5-2017.

De kampioen van West Veerhuys C1, maakte op het NK een sterke indruk door in de poule overtuigende overwinningen te behalen, er werd o.a. met 4-0 en 3-1 gewonnen. Gelukkig was ook Yannick weer inzetbaar na zijn vervelende blessure. Veerhuys O15 plaatste zich dus met gemak voor de finale waar FCK de Hommel de tegenstander werd.

Op het hoofdveld in sporthallen Zuid liet het team er geen gras over groeien. Het was Stan die Veerhuys C1 binnen een paar minuten op een 2-0 voorsprong zette en toen was het verzet van de Brabantse ploeg al gebroken. Uiteindelijk werd door  een 5-1 overwinning de NK titel binnen gehaald door de geel hemden uit Hoorn. En dat is een top prestatie.

Foto’s: Frank Fotograaf Brussel                             Klik hier voor alle foto’s van Frank Fotograaf Brussel.
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”273″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”1″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]