NieuwsVeerhuys C2

Veerhuys O15.2 verliest nipt van Marlène in rare wedstrijd (4-5)

By oktober 1, 2022 No Comments

Archieffoto: Frank Fotograaf Brussel

30-9-2022.

De thuiswedstrijd van Veerhuys O15.2 tegen Marlène O15.1 werd nipt verloren met 4-5. Het was een vreemde wedstrijd waarin Veerhuys regelmatig aan de leiding ging en daarna het ook weer vrij snel gelijk werd. Veerhuys scoorde de 1-0 vanuit een overtall door een vrije trap van Arsen. Marlène maakte gelijkmaker en kwam daarna op op een 1-2 voorsprong. Onder leiding van scheidsrechter Ross vielen er in deze wedstrijd veel gele kaarten voor de mannen van Marlène en dat maakte het geheel er niet duidelijker op. Door 2 goals van Sem K kwam Veerhuys op een 3-2 voorsprong waarna de Heerhugowaarders  weer konden scoren. Met een stand van 4-4 door een doelpunt van Thijs werden de laatste minuten nog hectisch. Door het verschillende keren wegtrappen van de bal kregen verschillende Marlène speler en reserves nog een gele kaart. Hier wiste Veerhuys niet van de profiteren.

In de slotminuut brak Mark nog een keer goed door, waarna hij aan de arm vast gehouden werd. Daar werd echter niet voor gefloten op de juiste manier. Bij Veerhuys ontbrak laatste man Tim nog door een blessure. Marlène kwam op 4-5 omdat er bij deze laatste goal veel te traag werd terug geschakeld en dat was jammer voor de C2 in deze strijd om de eerste plek in de topklasse.  Voor morgen staat er weer een training op het programma voor de boys.

De doelpunten werden gescoord door Sem K 2x, Arsen en Thijs beiden 1x.

Veerhuys C1 verloor voor de eerste maal dit seizoen haar uitwedstrijd tegen Vennewater. Uitslag 6-3. Brasen ontbrak vanwege een blessure.

Veerhuys C3 won de thuiswedstrijd tegen Zwaag O15.1  met 5-0. Knap gedaan team.