NieuwsVeerhuys B1Veerhuys C1

Veerhuys O15.1 en O17.1 gelijke spelen in en tegen Volendam.

By september 25, 2021 No Comments

In de topklasses moesten zowel Veerhuys B1  als C1 uit spelen tegen Volendam.

Veerhuys B1

Veerhuys B1 speelde na de tactische training van zondag de eerste tien minuten prima volgens afspraken en kwam zodoende op een 0-2 voorsprong. Het team miste maar liefst vier spelers door blessures en daarom was het gelijke spel 7-7 een heel goed resultaat, middels maar liefst vijf  goals van Sam en Twee goals van Thijs.

Na de 0-2 voorsprong kwam Volendam goed terug en liep het zelfs uit naar een  grote voorsprong. Na de pauze herpakte Veerhuys zich langzaam maar gestaag en kwam het tegen het einde van de wedstrijd op een 6-7 voorsprong. In plaats van, met nog 1 minuut te spelen, het verdedigend dicht te gooien en de wedstrijd rustig uit te spelen  gaf iemand het press teken, waardoor in deze zware wedstrijd er weinig  energie meer was voor de omschakeling na balverlies en waardoor Volendam B1 nog op gelijke hoogte kon komen. Desalniettemin een prima resultaat tegen een tegenstander waartegen men in het verleden vaak veel moeite mee heeft gehad. Absolute uitblinker in deze wedstrijd was Sam.


Veerhuys C1

In tegenstelling tot de B1 had Veerhuys O15.1  (C1) de beschikking over maar liefst vijf wissels en dat was om te coachen uiteraard bijzonder lastig en nieuw.

Het was pas de eerste competitie wedstrijd voor het vernieuwde team dat op een 0-1 voorsprong kwam. De thuisploeg kreeg echter nog een penalty,  die vrij makkelijk gegeven werd, waardoor de eindstand 1-1 werd.

Zondag aanstaande trainen de mannen weer in sporthal de Kreek onder leiding van Robert en Moussa.