NieuwsVeerhuys D1Veerhuys D2

Veerhuys O13: winst O13.2, verlies O13.1

By november 20, 2023 No Comments

17-11-2023.

Veerhuys O13.2 speelde tegen W.Nicols O13.1  niet haar beste wedstrijd, maar won wel met 5-4. Het team kan in de volgende wedstrijd al kampioen worden van de najaars competitie want alle wedstrijden werden winnend afgesloten. De volgende tegenstander is Zwaag o13.1

Het verslagje van Frank volgt hieronder:

Veerhuys JO13-2 heeft het moeilijk tegen Wognum Nicols maar blijft ongeslagen.

Uit de heenwedstrijd tegen Wognum Nicols jo13-1 was al duidelijk dat dit een geduchte tegenstander is voor Veerhuys Jo13-2.En dat bleek ook vrijdagavond 17 september 2023 in sporthal De Kreek waar Veerhuys Bryan en Mike missen door blessures. Veerhuys kwam door een vrije trap van Efe op een verdiende 1-0 voorsprong. Wognum Nicols sloeg al vrij snel terug door een mooie 1-1 door de benen van keeper Steije.  Veerhuys kreeg in het restant van de 1e helft nog wat kansen maar de goed spelende keeper van Wognum Nicols stond telkens in de weg. Ruststand 1-1.

In de korte rust proberen de coaches Barry en Frank de mannen weer op scherp te zetten wat al snel resulteerde in een 2-1 voorsprong na een prachtige sleepbeweging van Kyan om de keeper heen. Ook nu kwam Wognum Nicols vrij snel weer op 2-2 door een goed genomen vrije trap door de grote en sterke aanvoerder van Wognum Nicols. Door een doelpunt van Cristian na een assist van Efe kwam Veerhuys verdiend op 3-2 en na een counter van Efe zelfs op 4-2.Wognum Nicols kwam door wederom een vrije trap van de aanvoerder op 4-3 maar Veerhuys kwam snel daarna weer op een 5-3 voorsprong door Kyan die met een sliding net een voorzet van Louis kon binnenwerken. Maar ook nu kwam Wognum Nicols weer terug op 5-4 door wederom een goed genomen vrije trap. Na nog een paar spannende slotminuten floot de scheids af en blijft Veerhuys verdiend ongeslagen in de najaarscompetitie.

Aankomende vrijdag kan het kampioenschap binnengehaald worden tegen ZVV Zwaag JO13-1. Ook dan zal er weer gestreden moeten worden want ook ZVV Zwaag is geen makkelijke tegenstander.

Veerhuys O13.1 speelde uit bij Hovo O13.1 . Het team had slechts twee wissels en verloor met 0-2.