NieuwsVeerhuys D1Veerhuys D2

Veerhuys O13 teams winnen van Hovo met 3-1 en 2-13

By november 12, 2023 No Comments

Sylvano (O13.1)

10-11-2023.

Veerhuys O13.1 speelde thuis tegen Hovocubo. O13.2 in sporthal de Vredehof de voorwedstrijd deze avond. De thuisploeg won met 3-1 door een hattrick van Sylvano die in de tweede helft dus drie maal scoorde . Goed gedaan vriendje na een wat langere periode van blessure leed.

Veerhuys begon in deze wedstrijd niet echt sterk. De boys en 1 girl waren wel beter, maar het vizier stond niet op scherp en ook tactisch kon het beter. Door een counter kwam Hovo op 0-1 en dat was ook de ruststand. In de tweede helft werd voor een meer aanvallend  systeem gekozen en dat werkte een stuk beter. Drie goals van Sylvano betekende een 3-1 overwinning.

Veerhuys O13.2 speelde uit tegen een ander team van Hovo en daar was voor de zoveelste keer weer eens geen scheidsrechter geregeld.

Veerhuys begon niet scherp en kwam in no-time op een 2-0 achterstand.  Louis bracht de teams weer op gelijk hoogte middels twee goals. Daarna liep Veerhuys uit naar een  2-13 overwinning.!!

De ruststand was 2-6 door goals van Cristian, Max en wederom 2x Louis. In de tweede helft liep het team nog verder uit. Christiaan scoorde twee maal en Effe 1x na een fraaie solo.  Vervolgens was het de beurt aan Lucas die drie maal scoorde en Kyan bracht de eindstand  op 2-13 via een prachtige  goal van achter het standbeen.

Foto’s Veerhuys O13.2