NieuwsVeerhuys D1Veerhuys D2

Veerhuys O13 teams winnen beiden van Marlène MO13 teams

By februari 10, 2024 februari 15th, 2024 No Comments

9-2-2024.

Zowel de D1 als Veerhuys D2 speelden uit in de Deimos hal tegen Marlène m D1 en D2.  Veerhuys o13.1 speelde een prima pot en won met 0-4. Het verslag van de wedstrijd en de foto’s volgen hieronder.

Ik heb vandaag ontzettend genoten van de wedstrijd. Ondanks het fysieke spel van de tegenstander en een scheidsrechter die veel irritatie opwekte,  heeft het team de hele wedstrijd de rust weten te bewaren. Er werd goed samengespeeld en de passing was vandaag voor iedereen 100%👍. De enkele keren dat de tegenstander eruit kwam, wist Levi te redden en hield zo weer de 0💪.

Ook mooi om te zien dat het initiatief om de corners te nemen, zoals er op trainen is geoefend,  vanuit de kids zelf kwam…en goed ging! De doelpunten kwamen vandaag van Izzy, Lucas en 2x Massin. Op een bebloed shirt en schoen en een dikke scheen na, gelukkig verder heel uit de wedstrijd gekomen. Met alle vertrouwen op naar de volgende wedstrijd 💪.

Morgen trainen van 16.00 – 17.00 in de Koggehal.

Ook Veerhuys O13.2 won hun wedstijd. Tegen Marlène o13.2 werd het 2-4 voor het team uit Hoorn.

Veerhuys Jo13-2 wint matig duel tegen Marlene Mo13-2

Zonder de afwezigen Mike, Bryan en Max start Veerhuys de wedstrijd tegen Marlene Mo13-2 in de Deimoshal in Heerhugowaard.
De wedstrijd starte op tijd ondanks dat de sporthal pas een kwartier voor de wedstrijd open ging. Van een goede voorbereiding was dan ook geen sprake.
De meiden van Marlene weren zich kranig maar na een onderschepping van een aanval van Marlene kon Kenzo de 0-1 maken. Hierna maakt keeper Steije hands waarna de vrije trap op de paal geschoten wordt door Marlene. Nadat ook Veerhuys, door Cristian, de paal raakte was er een ongelukkig moment van een Marlene verdediger die de bal op de hand kreeg en de scheidsrechter niets anders kon doen dan een strafschop te geven. Deze werd onberispelijk ingeschoten door Kyan, 0-2. Dit was tevens de ruststand.
Na de rust een paar hele goede reddingen van keeper Steije die zijn ploeg op been hield. Hierna was het toch weer Veerhuys die de 0-3 maakte door een hard schot van Efe.
Even dachten we dat Steije de nul kon houden deze wedstrijd maar het was Marlene die de verdiende 1-3 maakte met nog 3 minuten te spelen. Marlene wilde meer maar vanuit een counter scoorde Louis de 1-4. Uiteindelijk maakte Marlene nog de 2-4 waarmee de eindstand bereikt was.
Uiteindelijk de 3 punten in de tas al kwamen deze wel moeilijk tot stand. Complimenten aan de meiden van Marlene Mo13-2 die het de jongens erg moeilijk maakten.
De komende weken geen programma i.v.m. de voorjaarsvakantie.

Vrijdag 1 maart a.s. hervatten we de competitie als de nog ongeslagen koploper De Zouaven op bezoek komt.

Foto’s Veerhuys O13-1