NieuwsVeerhuys D2

Veerhuys O13-2 wint uitwedstrijd in Egmond aan Zee van White Stones O13-1

By januari 26, 2024 No Comments

Archieffoto

Maandagavond 22 januari 2024 stond er een uitwedstrijd op het programma voor Veerhuys O13-2 om 19.45 uur in Egmond aan Zee. Voor jongens van 11 en 12 jaar niet echt een fijn tijdstip want het wordt wel erg laat voordat ze weer thuis zijn. Afbericht van Mike en Kristian maar verder een fitte ruime selectie.

Het was al snel duidelijk dat White Stones zo lang mogelijk de 0 wilde houden en hield het speelveld klein en gesloten op eigen helft. Toch was het al vrij snel Efe die de 0-1 maakte na een onderschepping van Kyan. De 0-2 door Kenzo volgde vrij snel na een mooie pass van Max van achteruit. Kyan bepaalde hierna de ruststand op 0-3 met een heerlijke solo waarbij hij 2 man omspeelde en de bal tegen de touwen schoot. White Stones O13-1 kwam éénmaal in de 1e helft voor het doel van Steije die bekwaam redde.

Na rust was het Bryan die op goed aangeven van Youssef de 0-4 maakte.

Hierna maakte White Stones de 1-4 maar het was Bryan die met een goede loopactie alleen op de keeper afkwam en met de punt van zijn schoen afrondde en de 1-5 maakte wat tevens ook de eindstand was.

Hierna was het snel douchen en snel naar huis. Al met al een dik verdiende overwinning voor de jongens van Veerhuys O13-2.