NieuwsVeerhuys D2

Veerhuys O13.2 verliest van Zouaven O13.1 met 5-1

By maart 2, 2024 No Comments

1-3-2024.

Veerhuys D2 wist ook ditmaal niet te winnen van de koploper en moet dus genoegen nemen met de tweede plaats in de poule. Het verslag van de coach volgt hieronder.

Veerhuys O13-2 verliest van beter spelend Zouaven O13-1

Zonder de geblesseerde Mike en Bryan starte Veerhuys Jo13-2 tegen de koploper Zouaven O13-1. Zouaven heeft alle wedstrijden gewonnen met héél véél doelpunten voor en maar 4 doelpunten tegen.

Coaches Barry en Frank hadden een tactisch plan bedacht om het de ongenaakbare koploper lastig te maken maar dit plan kon na 5 minuten al in de prullenbak na de snelle 0-1 en 0-2 van  Zouaven. Zouaven was heer en meester en maakte ook nog de 0-3. Tevens raakte Zouaven ook nog een paar keer de paal en trad keeper Steije een paar keer goed op. Aan het einde van de 1e helft kwam Veerhuys beter in de wedstrijd met een goede kans voor Kyan die helaas miste. Vlak hierna een ingestuurde hoekschop van Kyan die voortreffelijk in de bovenhoek geschoten werd door Efe. Hiermee kwam de ruststand op 1-3.

Na de korte rust wordt er getracht op dezelfde manier Zouaven onder druk te zetten. Dit lukte enigzins maar het was Zouaven die de 1-4 en kort daarna de 1-5 maakte. Veerhuys drong nog een beetje aan maar stuitte op de keeper van Zouaven. Al met al een verdiende overwinning voor De Zouaven die zich kunnen gaan opmaken voor het kampioenschap.

Voor Veerhuys resteren nog 4 wedstrijden om de 2e plek veilig te stellen.