NieuwsUncategorizedVeerhuys D1Veerhuys D2

Veerhuys O13.2-Veerhuys O13.1 (2-4)

By januari 22, 2023 No Comments

20-1-2023.

Op het hoogste niveau (de Topklasse) voor de O13 teams,  kwamen de D2 en D1 deze avond tegen elkaar in actie. Het was al de derde onderlinge ontmoeting tegen elkaar dus van een verrassing was geen sprake voor de beide play-off kandidaten. De eerdere duels werden door de d1 gewonnen en ook nu trok Veerhuys O13.1 aan het langste end. Uitslag (2-4).

Het begin was voor de D2, het team van Eric kwam op 1-0 door een fraaie goal van Aydin die perfect reageerde op een intrap. De D1 kwam binnen de minuut terug, Eric liet zijn bewaker achter zich en scoorde de gelijkmaker. Na zeven minuten kon keeper Dean na een botsing met een ploeggenoot niet verder vanwege een enkel blessure . Wij hopen dat het niet ernstig is , want Dean liep net stage bij PSV.

Sylvano nam zijn plek over en dat deed hij prima. Uit een vrije trap van Kyan werd het 1-2.  Mert zorgde voor de 1-3 voorsprong voor de D1. Veerhuys D2 scoorde de aansluitingstreffer die gemaakt werd door Elano. Uit een counter scoorde Noud tenslotte de 2-4. Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken. Goed gedaan dus door beide teams.