NieuwsVeerhuys D2

Veerhuys O13-2 slaat aanval op 2e plaats van White Stones O13-1 af.

By maart 19, 2024 No Comments

O13-2 won weer eens een wedstrijd na een gelijkspel en een nederlaag in de afgelopen 2 wedstrijden.

Deze overwinning ging zeker niet vanzelf en dat had Veerhuys over het algemeen aan zich zelf te danken door ongeconcentreerd en slordig spel.

Veerhuys kwam verdiend op 1-0 door een vrije trap van Louis. Daarna ging het hard van beide zijde. Kenzo maakte 2-0 uit een assist van Yussuf maar White Stones kwam snel weer in de wedstrijd door een knappe aanval, 2-1.

Hierna was het Efe die met een prima dribbel en dito schot 3-1 maakte. Maar ook nu kwam White Stones meteen weer terug in de wedstrijd, 3-2. Kenzo maakte na een heerlijke voorzet vanaf de achterlijn van Kyan de 4-2 en dit was tevens de ruststand.

Meteen na rust was het White Stones die wederom op 1 doelpunt verschil terug kwam na een ongelukkige eigen goal van Max. Dit zette Max meteen daarna recht door de bal ditmaal in het goede doel te schuiven, 5-3. Ook nu wederom de aansluitingstreffer van White Stones maar het was Louis die het verschil weer op 2 zette, 6-4. Helaas wederom geen scherpte bij Veerhuys en met nog een paar minuten te spelen maakte White Stones wederom de aansluitingstreffer.

White Stones drong aan maar het was Kenzo die het verschil weer naar 2 bracht na wederom een hele goede assist van Kyan. Eindstand 7-5 voor Veerhuys O13-2.

Uiteindelijk een verdiende overwinning.