NieuwsVeerhuys D2

Veerhuys O13.2- Marlène O13.2 (4-0)

By november 19, 2022 No Comments

18-11-2022.

Veerhuys D2 speelde deze avond, weliswaar in een andere hal, ook tegen een team van Marlène en won de wedstrijd met 4-0.

De jongens van Veerhuys JO13-2 geven direct druk. In minuut twee geeft Pascal een goed schot welke helaas tegen de paal belandt. Een mooie voorzet van Elano mist net het hoofd van Pascal en het afstandsschot van Elano een minuut later mag er ook niet in. Als we dan denken dat de 1-0 waarheid is blijkt de bal net over de lijn te zijn gegaan waardoor deze wordt afgekeurd. Gelukkig is de 1-0 een feit in minuut vier gescoord door Pascal. De overige zestien minuten van de eerste helft zijn we veel op de helft van de tegenstander. Komt Max een aantal keer dichtbij de keeper maar deze staat steeds in de weg. Als Marlène uitbreekt weet Guus een aantal keer het tij goed te keren en maakt Noud een paar mooie reddingen.

Na de rust komt Marlène sterker terug. Echter weten wij het hoofd koel te houden en scoort Timo in de twaalfde minuut uit een mooie voorzet van Guus. Een minuutje later past Elano een krachtig afstandsschot toe welke erin kegelt en weet Sven in de zestiende minuut de keeper uit te spelen en de 4-0 erin te schieten.

Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken waarin iedere speler zijn best heeft gedaan om met de winst van 4-0 naar huis te gaan. Op naar volgende week.