NieuwsVeerhuys D1

Veerhuys O13.1 wint makkelijk bij Hovo O13.3 (2-8)

By maart 23, 2024 maart 26th, 2024 No Comments

22-3-2024.

Veerhuys O13.1 gaat zich plaatsen voor de play-offs, maar moest het deze avond wel doen zonder een aantal spelers. Tegen Hovocubo O13.3, dat een jong team heeft was dit geen probleem want met slechts 1 wissel was Veerhuys veel sterker. De ruststand was dan ook al 0-6 in het voordeel van de withemden. Er werd goed gespeeld. Na de pauze werd het allemaal wat gemakkelijker opgepakt, te veel individueel bijvoorbeeld en toen stokte de productie. Uiteindelijk werd de uitslag 2-8.

Doelpuntenmakers Veerhuys: Sylvano  en Noussie beiden 3x, Gene 2x.

Dank ook aan Rik die weer voor mooie foto’s heeft gezorgd. De volgende wedstrijd is tegen concurrent FC Marlène O13.1 , het valt te hopen dat er dan iets meer spelers weer fit zijn.

Veerhuys O13.2 speelde afgelopen maandag al de uitwedstrijd tegen Wognum, Veerhuys D2 won deze wedstrijd met 4-9. Dit  Veerhuys team staat op plek twee in de poule.

Veerhuys O13-2 wint in doelpuntrijk duel van Wognum Nicols O13-1

Op maandagavond zaalvoetballen heeft nog wel wat voeten in aarde. Naast een tweetal geblesseerde spelers hebben we 1 speler afwezig en 1 die zich met spoed na de veldtraining richting De Bloesem begeeft. Uiteindelijk kan er gestart worden en na een aantal minuten aftasten was het Kenzo die de 1-0 maakt. Hierna maakt Wognum Nicols meteen de 1-1. Wederom was het Kenzo die de 2-1 maakt maar wederom kan Wognum Nicols op gelijke hoogte komen door onoplettendheid in de verdediging van Veerhuys. Hierna ging het echter hard en was het duidelijk dat Veerhuys een maatje te groot is voor Wognum Nicols wanneer er goed gecombineerd en geconcentreerd gespeeld wordt. Via 3 doelpunten van Max en 2 van Kyan wordt de ruststand naar 7-2 getild.

In de 2e helft wordt eenzelfde spelbeeld verwacht als het einde van de 1e helft, maar helaas. Veerhuys wordt slordig en speelt ongeconcentreerd en Wognum Nicols doet er juist een schepje bovenop en maakt 2 doelpunten. Pas op het einde van de wedstrijd komt Veerhuys weer terug via wederom Kyan en Efe en zij brengen de eindstand op 9-4. Uiteindelijk dus een ruime overwinning. Met nog 1 wedstrijd te spelen op vrijdag 12 april tegen de meiden van FC Marlène is de 2e plaats achter het ongenaakbare De Zouaven (alles nog gewonnen) zo goed als veiliggesteld.

Tot vanmiddag op de trainingen.

Foto’s Veerhuys O13.1: Rik Bol