NieuwsVeerhuys D1

Veerhuys O13.1niet in vorm. Wel leuk uitje naar ORANJE versus Finland

By april 20, 2024 No Comments

Archieffoto

Veerhuys O13.1 speelde afgelopen week thuis tegen Marlène O13.2. Veerhuys had zich al geplaatst voor de PLAY_OFFS  dat wil zeggen bij de beste vier teams van de topklasse. De wedstrijd in de Vredehof werd geleid door arbiter Maijers maar die floot deze wedstrijd vanaf het begin dood. Bij een kopduel raakte een speler van Veerhuys geblesseerd en die nam in de val nog een ploeggenoot mee waardoor er twee spelers op de grond belanden. Waar eerder de scheids voor van alles floot liet hij ditmaal vreemd genoeg  door spelen en daardoor konden de bezoekers de 0-1 maken. Veerhuys was veel sterker maar goals bleven uit omdat het tactisch niet klopte en bovendien de kansen niet werden benut. In de slotfase kwam Veerhuys op gelijke hoogte uit een vrije trap, maar met nog niet veel tijd meer op de klok liet Levie de bal door zijn handen glippen waardoor Marlène de volle buit binnen haalde.

ORANJE:

Het uitje voor de D1 naar de beslissende interland tussen Oranje en Finland was wel een spektakel met onder andere  een goal in de slotseconde waardoor uiteindelijk penalty’s de beslissing moesten brengen. Deze werden door Oranje feilloos ingeschoten en dat betekende plaatsing voor het WK futsal en dat was vele jaren hiervoor niet het geval.

19-4-2024.

Veerhuys O13.1 gelijk uit bij Hovo O13.2 (2-2)

Bij Veerhuys is Massin nog steeds geblesseerd, ditmaal was Gene wel weer van de partij. Het werd echter een zwakke wedstrijd voor de withemden die eindigde in een 2-2 gelijkspel. Zeer ongunstig voor de loting voor de play-offs dit resultaat, want dat betekent dat koploper Marlène de tegenstander wordt de komende twee duels, waarvoor Veerhuys ook nog Izzy en Levie ontbreken in de eerste wedstrijd thuis in Hoorn.