NieuwsVeerhuys D1

Veerhuys O13.1-Marlene MO13.1 (0-1)

By november 19, 2022 No Comments

18-11-2022.

De voorbereiding op dit thuisduel was niet optimaal, mede omdat  de door de KNVB aangestelde scheidsrechter dhr. Hoogschragen zonder afbericht niet kwam opdagen waardoor onze coach de wedstrijd moest fluiten.

Bij Veerhuys ontbraken een paar spelers deze avond. De meiden van Marlène  hadden meer balbezit en speelden roulerend voetbal. Het was nog wel rouleren om het rouleren en daar kwam weinig gevaar uit, ook omdat Veerhuys het goed dicht hield. Uit de counter momenten kreeg de thuisploeg iets meer scoringskansen dan de bezoekers, maar het vizier stond niet bepaald op scherp. Het bleef dus lange tijd 0-0.

Vijf minuten voor tijd werd balverlies voor de goal afgestraft en scoorde Marlène de 0-1. In resterende minuten probeerde Veerhuys nog wel het tij te keren maar dat had  door haastig spel echter geen succes. Verdedigend stond het bij de thuisploeg wel goed, maar aanvallend kon er geen vuist gemaakt worden. Vooral van de linker zijkant ontbraken de juiste looplijnen en met de vele lange ballen uit de lucht konden onze twee  kleinere spitsen die na lange tijd weer inzetbaar waren weinig. Het bleef dus 0-1.

Veerhuys O13.2 kwam deze avond ook in actie. Zij wonnen van Marlène 013.2 met 4-0.